Anonim

Nightcore - Take A Hint

Varje avsnitt av Little Witch Academia börjar med ett kort som säger "En originalserie från Netflix". Jag kommer inte ihåg något sådant kort på de två OVA: erna, och så vitt jag vet skapades det kreativa arbetet av samma personer som OVA, Studio Trigger och dess personal.

Vad gjorde Netflix på serien för att göra det till ett "Netflix-original"?

Det betyder bara att Netflix är den första exklusiva sändaren av innehållet i de regioner där Netflix beskriver det som ett "Netflix-original". I sin lista över originalprogram som distribueras av Netflix listar Little Witch Academia i avsnittet "Förvärv" som en "Exklusiv internationell tv-distribution". Det ger följande beskrivning av dessa typer av shower:

Dessa TV-program, även om Netflix listar dem som Netflix-original, är program som har sänts i olika länder, och Netflix har köpt exklusiva distributionsrättigheter för att strömma dem i andra olika länder. De kan finnas tillgängliga på Netflix i sitt hemland och på andra marknader där Netflix inte har den första körningslicensen utan Netflix Original-etiketten, en tid efter deras första körning på sin ursprungliga sändare.

Så i USA är till exempel Little Witch Academia ett Netflix-original, medan det i Japan bara skulle vara en annan gammal TV-show i sin katalog. Det kan också hända på andra sätt, där en show som ursprungligen sänds i USA av olika programföretag blir ett Netflix-original när det visas av Netflix utanför USA.

2
  • 2 Ja, Netflix gör detta med ett antal av deras anime-titlar - De sju dödssyndorna är ett annat exempel.
  • Syfy-kanal gör det också mycket. De kommer att hävda att en av deras 3: e klassfilmer är en "SyFy Original", men om du tittar på produktionsdetaljerna ser du att den gjordes och visades i, säg, Sydafrika för tre år sedan.