Anonim

Dragon Ball Super Ep. 65 REAKTION Förutsägelser !! | \ "最後 の 審判 か!? 絶 対 神 の 究 極 の 力! \"

Under de tidiga episoderna av Future Trunks Saga kommer vi ihåg att Trunk's Time Machine skapade en distorsion i rum / tid som gav en möjlighet för Goku Black att följa Trunks till det förflutna med Ring of Time men på en begränsad tid. Efter några minuters strid med Son Goku har vi sett att Goku Black drogs av förvrängningen eftersom den fixar sig själv. Jag undrar om Son Goku dödar Goku Black innan distorsionen fixas, skulle han återföras till liv?

1
  • Varför skulle han vara det?

Svaret på detta skulle vara ja och nej!

Om Goku förstörde svart när han följde Future Trunks, skulle han inte ha väckts till liv igen. Eftersom Future Zamasu i framtida trunk-tidslinjen har en tidsring kan han dock använda den för att gå tillbaka till Goku's tidslinje och eventuellt replikera vad han gjorde tidigare, så i teorin skulle Goku-svart fortfarande leva men det skulle inte vara samma Goku Svart.

  • När goku och Vegeta inte gick till Future trunks tidslinje och kämpade svart, när Goku skadades och kom tillbaka till tidslinjen, var han inte automatiskt okej. Så med andra ord, om goku hade bundet eller förstörts av Black, skulle han inte ha kommit tillbaka till sin faktiska tidslinje.
  • När framtida stammar dödades av super perfekt cell i huvudtidslinjen, behövde de använda drakbollarna (för den tidslinjen) för att få honom att återupplivas. Framtida stammar använder också tidsmaskinen för att gå tillbaka till sin tidslinje och bara en av honom finns. Så med andra ord, en suppleant av honom skapades inte i den tidslinjen.
  • Vi vet också att alla Kaioshin har tidsringar, och det är något som bara ägs av dem. Framtida zamasu hade dödat alla Kaioshin och hade tillgång till dessa tidsringar så oavsett om svart förstördes tillsammans med sin tidsring, skulle han fortfarande kunna gå till en annan tidslinje.
  • Vi vet också att när framtida stammar förstörde super dragon bollar i trunks universum påverkade det inte super dragon bollar i mian tidslinjen som priset för den bästa krigare i makt turneringen, är super dragon bollar