Anonim

Goldilock One (Game Trailer) - Lansering på Gamescom 2020

Jag ville veta alla karaktärer från Negima som fortfarande lever och är i UQ-innehavaren. Jag såg några som Ku Fei, Yue och någon kattdame som följde Ödet.

4
  • Kattdamen är förmodligen Koyomi, även om jag inte har läst förbi kapitel 1 i UQ-innehavaren.
  • Du glömmer att nämna Evangeline & Fate, de är några borgmästarkaraktärer i båda serierna och introducerades ganska tidigt
  • menar du hittills? eftersom författaren kan återuppliva ett antal tecken från originalserien ...
  • @ ton.yeung Faktiskt, och i några av de senaste kapitlen har en sådan karaktär dykt upp igen. Inte återuppväckt i bokstavlig mening, men fördes in i berättelsen lämpligt åldrad. Jag har redigerat det i mitt svar som en spoiler.

Ku Fei och Yue är inte kända för att leva under UQ-innehavarens tid. Det du hänvisar till är en flashback-scen angående en turnering som huvudpersonerna nu tränar för. Det visar att Yue och Ku Fei tävlade som en duo i en tidigare löpning av turneringen, en tid efter Negima men, genom deras framträdande, långt före UQ-innehavaren.

Evangeline lever och fungerar som en av de drivande fokuserna för UQ Holder. Hon är inte riktigt en huvudperson, men hon är en huvudperson som motiverar huvudpersonen.

Ödet Averruncus lever och tjänar för närvarande som huvudpersonens antagonistiska rival. Han verkar inte vara en aktiv skurk; huvudpersonen vill bara vara starkare än honom.

Kattflickan du hänvisar till kan vara relaterad till Koyomi, som föreslagits av Torisuda. Deras personligheter verkar inte stämma överens, så hon kan vara en ättling till Koyomi, eller helt enkelt en annan medlem av samma ras av demimänniskor. Kanske ödet gillar bara kattflickor, eller det är lite nostalgi, eller det är en slump eller ett antal saker. Hon har inte varit tillräckligt signifikant för att vara säker.

Mana Tatsumiya, användaren av halvdemon-pistol, lever också. Det är hon som introducerar huvudpersonerna till den ovannämnda turneringen. Eftersom Mana inte verkar ha åldrats väsentligt antar man att andra hälften och fulla demonkaraktärer, som Zazie, också lever, men de har inte dykt upp eller har refererats specifikt.

Negi själv bekräftas som "levande". Vi vet inte hans exakta tillstånd, men han befinner sig i något tillstånd av att behöva hjälp / räddning, men inte en som är särskilt tidskänslig. Det här tillståndet var det som drev Ödet in i en första skurkroll, men så småningom höll de honom tillräckligt länge för att huvudpersonerna skulle lära sig hans mål och förhandla om ett slags eldupphör. Eftersom Fates mål inte var särskilt tidskänsligt behövde han faktiskt inte trycka på det så starkt som han kunde ha.

Inga andra karaktärer från Negima! har bekräftat framträdanden. Vi kan gissa ett par till, åtminstone, förutom demoner som Zazie. Många fans tror att UQ-hållare inträffar under tidslinjen där Asuna inte hade kommit tillbaka: om så är hon "vid liv", i den meningen att hon tjänar vilket syfte det än är som hade henne separerad från världen så länge. Asunas härstamning angavs också vara en exceptionellt långlivad; hon var redan ganska gammal, tekniskt sett, när Nagi mötte henne. När Asuna äntligen slutförde sin uppgift fick hon reda på att hennes bästa vän Ayaka hade bott långt över 100 i hopp om att träffa Asuna igen. Eftersom UQ-innehavaren är inställd ungefär 80 år efter slutet av Negima är det troligt att hon lever.

Och vi kan få lite meta: UQ Holder är ett samhälle av odödliga, av vilka vi många vet att de är över hundra år gamla. Så även om de kanske aldrig har dykt upp i Negima levde de tekniskt sett under dess händelser.


REDIGERA (9/25/2015)

I slutet av kapitel 95 ser vi en äldre Ayaka göra ett utseende, visa upp sitt pactio-kort och åtföljas av hennes (antagna) barnbarn, liksom någon som verkar vara Chachamaru. Det faktum att hennes pactio-kort fortfarande är funktionellt berättar för oss att Negi i någon mening lever. Detta är på ungefär samma sätt som vi visste att Rakans fungerande pactio-kort innebar att Nagi levde. Vi ser också barnbarn till Konoka Konoe. Jag antar att de är mindre än tio år gamla och att de kan komma ihåg berättelser om sin mormor om Negi, så det är möjligt att Konoka också lever eller nyligen avliden. De undrar specifikt varför Tota delar deras efternamn, vilket möjligen varnar för att vi kommer att lära oss om detta, och att det inte bara är en tillfällighet.


REDIGERA (2016-02-16)

I kapitel 112 ser vi ytterligare två karaktärer, som båda är odödliga eller har lång livslängd: Sayo Aisaka, spökflickan; och demonen Zazie Rainyday (i full jester upp). Vi får i princip också fullständig bekräftelse på att Negi verkligen lever. Det bekräftas också att den Chachamaru-liknande karaktären som följer med Ayaka (se föregående spoiler) faktiskt är Chachamaru.

1
  • 1 Jag blev förvirrad av OP: s ordalydelse och det faktum att jag inte har läst tidigare kapitel 1. Wiki-sidan som jag länkade säger alls ingenting om referenser till Koyomi i UQ-hållare, så vi borde antagligen anta att det är någon orelaterad kattflicka som bara fungerar som en andlig ättling till Koyomi för att ge ödet ett konsekvent "tema".

Jag skulle bara vilja säga att det också är möjligt för några av "stamgästerna" att ha blivit odödliga i linje med Negi och Eva hade blivit eller till och med från Eva att bita dem (eller andra som detta inte bara vampor, alldeles kikar som koutorou kan ha gjort vad heter hon flickan han stannar med den yngre och hej kanske till och med den äldre i weredogs / varulvar) heck för att få Meta annat än klassrepresentanten vi vet inte om andra ens äldre jag hoppas att de inte gjorde jag läser igen den första serien efter år och jag blir deprimerad att de flesta av dem åldras eller dog så jag hoppas eftersom det är för sent för klassrepresentanten åtminstone de andra ecpecialy nodoka yue asukara setsuna (ja hon är vad hon heter så hon är nog odödlig) gör tvillingarna bra i stort sett alla men om inte åtminstone de som är mer impotanta om han var tvungen att han kunde göra de som matflickan det är trevligt och lite knubbigt inget brott men ja inte en mycket impotant charter men hej så att svara kommer jag att hänvisa till dem genom beskrivningar ibland och proffs bs menar att jag inte har gjort en apeearnce eller jag kommer inte ihåg det men ja ja förmodligen men de som säkert lever är: klassrepresentant, kaede, eva, asuna, spöksonderna hon inte gick vidare än, prob tvillingarna, probs chao, chachamurun eller roboten, probs zazie, helt säkert setsuna, och uppriktigt sagt om klassrepresentanten en av de äldsta fortfarande lever så är det sannolikt alla andra

1
  • 2 Det här svaret är mycket svårläst. Kan du dela upp det i stycken och skriva mer kortfattat? Kan du också förklara ditt resonemang för varför du tror att dessa karaktärer fortfarande lever?