Anonim

Master Chief VS Doomguy (Halo VS Doom) | DÖDSKAMP!

Goku rekryterade inte goten och trunks eftersom de laddar på sina fiender som en idiot. Men är inte Frieza också så? Varför rekryterade Goku Master Roshi som inte ens kan slå Raditz? Han kan inte ens skrapa kämparna från andra universum. Roshi & Tien kan tas bort och lämna utrymme för Gotenks.

2
  • Att ta bort Roshi och Tien skulle låta Goten och Trunks komma in. Men när de slåss som Gotenks, skulle det finnas en medlem mindre på Universe 7-sidan. Därför antal nackdelar, och därmed minskat lagarbete. Dessutom beaktas inte Goten och Trunks på grund av deras barnsliga natur. Vilket bevisas genom att tilldela dem att skydda ön.
  • Innan du går ned på Roshi för att inte kunna slå Raditz, vill jag påminna dig om en annan karaktär (vars namn rimmar med Shmoku) som inte heller kunde slå Raditz.

Gotenks har en tidsgräns plus vi vet inte om smältande tecken är tillåtna. Förmodligen inte, eftersom fusion skulle avslutas före turneringen och du skulle ha 11 medlemmar i arenan när 10 medlemmar är tillåtna.

Frys är mycket starkare än Gotenks. Gotenks SSJ3 var mindre stark än duplicerad Vegeta i basform https://www.youtube.com/watch?v=L1Jxo4gDdzs. Vegeta och Goku är på en liknande nivå. Frys sägs av Beerus vara på samma nivå än SSB Goku.

Roshi kan slå Raditz överlägset nu. Han kunde hantera många fryssoldater, han kunde slå Tien som kunde besegra Burter och Jeice som var över Vegetas 30000 maktnivå vid den tiden (troligen mellan 40000 - 45000). Tien kunde också hålla andra formen Cell, avböja en absorberad Majin Buu Gohan attack, motstå ett slag i magen från mystiker Gohan och inte passera, etc. Också Roshi, Krilin och Tien erfarenhet tas med i beräkningen. I en sparring match besegrade Krilin Gohan genom att skjuta honom utanför arenan och överlista honom. Han överträffar nästan Goku i en sparring-match även om han är mycket mindre svagare än dem precis som Tien och Roshi är.

3
  • Det finns inget sätt Gotenks Ssj3 kan förlora till basen av Vegeta. Base Gotenks kan redan hålla super buu. Och Ssj3 är 400 gånger starkare än bas. Det är bara ett fyllmedel.
  • @yuankai det finns inga fyllmedel nu. Varken anime och manga är direkt skrivna av Toriyama. Han ger bara allmänna riktlinjer. De har gott om utrymme för att lägga till egna idéer
  • @yuankai btw, basform med god ki är annorlunda än vanlig basform. Goku i basform med hjälp av god ki kunde besegra Frys 4: e form, när Gohan super saiyan nästan dödades av Frys 1: a form. Det är vad vi såg i Dragon Ball Super och Fukkatsu no F. Vegeta i basform med god ki är starkare än SSJ3 Gotenks, ingen överraskning här, eftersom användning av god ki gör dig ungefär lika starkare än Super Saiyan Gud (röd) och Super Saiyan God Red är starkare än Super Saiyan 3. Det är som om Vegeta Super Saiyan Gud (röd) skulle slåss mot SSJ3 Gotenks