Anonim

Snabbguide - Garden World Master Nightfall Farming med INGEN PINNACLER och DUBBEL LOT! Destiny 2

Så vitt jag förstår bestämmer Izanami ödet och Izanagi hjälper till att undkomma ödet i kostnad för en Sharingan. Döden är det yttersta ödet för oss alla. Så kan Izanagi användas för att fuska naturlig död. Då kan en Rinnegan- och Sharingan-hjulspelare vara praktiskt taget odödlig! Kan Izanagi fuska naturlig död.

3
  • Jag tror inte det, eftersom du kan använda izanagi under en mycket kort varaktighet även om du skulle kunna undvika naturlig död just nu, efter att tiden har gått ut kommer du att dö. Så det är bara en tillfällig lösning, men så länge kan du säga att du är odödlig. Tja åtminstone från vad jag förstår, men jag är inte så djupt in i Naruto-lore
  • först och främst vill jag bara veta, innebörden av termen "naturlig död", betyder att bli gammal, kroppen fungerar inte bra, sjuk och dör eller annat
  • Izanami och Izanagi är två av de mest komplicerade teknikerna i universum. Om du vill ha odödlighet, fråga bara om att du ska uppstå efter att du dör. Det är möjligt.

DELT SPOILER Ja, du kan använda Izangi för att återuppliva dig själv efter döden. Jag vet inte hur, men Madara hade implanterat Izangi i hans öga innan hans död och använde det för att komma tillbaka till livet, i utbyte mot hans högra öga.