Anonim

Pampers | Dela kärlek

Om Face kan utrota all magi på Fiore, varför gjorde rådet så många av dem?

Magi är deras första försvarslinje, trots allt är de Magiska rådet. Men även om något kom fram där de behövde utrota magi, varför skulle de göra så många ansikten, särskilt om de försökte hålla dem en stor hemlighet?

Jag kunde förstå om det finns två eller tre, men varför hundratals?

Om de hade flera skulle det vara vettigare att sprida dem, men varför skulle de hålla dem alla på samma plats?

Min gissning är på grund av människor som Zeref.

Det är den sista försvarslinjen. Om allt annat misslyckades hade de tillräckligt med ansikten för att se till att utrotningen av magi skulle vara fullständig. Naturligtvis misslyckades den planen också.

Det skulle vara min tankeprocess: om magi inte kunde stoppa magi, utrota det.

Ansikten görs som militära försvarsvapen för att skydda Fiore Kingdom.
Sådana vapen kan chocka utländska inkräktare så att de inte vågar inleda ett krig.
Detta kommer att förklaras detaljerat i senare kapitel.

6
  • Ja, men om det bara tar en att utplåna all magi, varför behöver de så många?
  • Kanske kan man utplåna all magi i ett land, men det finns inte bara ett land i denna värld. Och nu ser du att Wendy också kan bryta ett ansikte, om det finns så många ansikten kommer de inte att brytas lätt av människor.
  • Men om det bara utplånade magi från ett land skulle magin från andra länder bara sippra tillbaka in i det första landet.
  • @ user30104 För djävlar, om de utplånar magi från land, kan de döda andra som lätt hindrar dem så att de kan vakna SLUT och slutföra sitt uppdrag. De bryr sig inte om människan kan använda magi igen om de uppnår sitt syfte.
  • ja men djävlarna är inte de som byggde dem, de skulle bara använda dem, så varför skulle det ha något att göra med varför Magic Council byggde dem