Anonim

Introduktion till Advil® Dual Action med acetaminofen: Bekämpar smärta 2 sätt

När Elric-bröderna och general Armstrong går in i tunneln grävde lättja och senare när sökpartiet visas i samma tunnel finns det skenor på botten. Hur kan Sloth lägga räls? Det finns inga andra med honom, och han verkar inte ha något material. Eller lägger stoltheten rälsen under jorden när Sloth grävde?

3
  • Ignorera min tidigare kommentar. För vad det är värt verkar det som om det också finns skenor inuti Lior-delen av tunneln, i kapitel 78
  • Vilket avsnitt är det här i? Någon vet?
  • @Miharu Dante: Motsvarande avsnitt ska vara 35 (för Briggs-delen av tunneln) och 42 (Lior-sektionen).

Så vitt jag kan minnas ser vi aldrig Sloth själv lägga rälsen. Med detta i åtanke kan det tekniskt ha varit vem som helst, vare sig de är homunculi eller människor som arbetar tillsammans med dem.

Stolthet verkar vara ett av de mest troliga alternativen, för vi ser väldigt lite av honom under större delen av serien och han skulle vara redo för den typen av uppgift. Men någon skulle ha behövt följa med honom för att ge ljus, annars skulle han inte kunna se vad han gjorde, vilket syns i striden mellan honom och Edward, där han slukar frosseri och får förmågan att "se" med luktar. Jag är ganska säker på att den här kampen äger rum efter att rälsen har visats så att vi kan utesluta honom som ett alternativ, åtminstone han som arbetar på det ensam.

Vrede måste styra regeringen så att han inte kunde göra det. Lust, frosseri och avund ses för ofta för att kunna göra det effektivt, såvida de inte cyklade ut i arbete, men de hade andra order. Den första girigheten skulle inte göra någonting för att hjälpa "den gamle mannen", och jag är ganska säker på att den andra girigheten kom efter att rälsen visades, men även om så inte är fallet är det fortfarande inte något han skulle göra.

Efter denna logiklinje verkar det som om vi är nere på tre alternativ:

  1. Sloth är att hämta materialet från någon / någonstans och lägga rälsen själv
  2. Pride arbetar med någon och lägger rälsen
  3. Det är ingen homunculus inblandad och det är vanliga människor som arbetar under "Faders" order.

Av de tre tror jag att den första är den mest sannolika, men saknar något bunnsäkert, kan jag inte säga med säkerhet vilken det är.

1
  • Tyvärr för alla grammatiska fel, att posta saker klockan 1 är inte bra för min Engrish.