Anonim

Kinesiskt nyår 2008 - 过年 2008 - Gott nytt år 2015

Varför upptäcker inte Chen Guo, nätcaféägaren, att Ye Xiu är Battle God of Glory? Vet inte hans vän Tan Rou som leker med honom det också?

1
  • när du säger "han är HERRENS GUD" vem är han?

Som jag minns trodde Chen Guo inte Ye Xiu när han sa till henne att han verkligen är Ye Xiu, The Battle God of Glory, och Tang Rou har ingen aning om vem Ye Xiu egentligen är.

!!! Det här är en spoiler från Light Novel !!!

Inga bekymmer dock, för de kommer snart att få reda på det under stjärnstjärnan och därifrån kommer Ye Xiu att berätta sin historia.

Nätcaféägaren, Chen Guo, får inte reda på att Ye Xiu är äraens gud eftersom hon bara tror att han är en annan slacker som är beroende av spelet av ära. [Hämtad från The King's Avatar wikia]

Han frågar Chen Guo om jobbet, och begär en nätverksansvarig för caféet. Eftersom arbetstiden är så oönskad, ger hon honom jobbet, som inkluderar mat och skydd. Rummet han får är ett förråd fylld med lådor och bara en mager säng i hörnet.

När nedräkningen för den tionde servern slutar och servern öppnas öppnar Ye Xiu en guide. Han berättar för Chen Guo att han faktiskt är Ye Qiu, och Chen Guo svarar skämtsamt att hon är Su Mucheng.

Nej, hennes vän, Tang Rou, är en nybörjare i spelet och hittar om spelen genom sin vän Chen Guo. Och även om hon förstår Ye Xius absoluta överlägsenhet, vet hon inte att han är härlighetens gud förrän senare när han börjar locka upp guilds och i sin tur pro-spelare.

2
  • men efter att ha fått all den uppmärksamheten berättar du henne frnd att han är en pro n troligen gudens ära eftersom han också gick med på caféet samtidigt som ny tillkännagav sin pensionering
  • såg du avsnittet där i chen guo gråter att ni qiu pensionerade? även om chen guo själv håller med om den expertisnivå som ni xiu har tror hon inte på honom. Tang rou är inte riktigt bekant med pro-scenen och bryr sig inte mycket om det förrän hon faktiskt upplever något av det vid en senare tidpunkt.