Anonim

Orochimaru - All Forms (Naruto, Naruto Shippuden, Naruto The Last, Naruto Gaiden, Boruto Movie)

Medan jag tittade på avsnitt 322 av Naruto Shippuden fann jag vad jag antar är ett misstag:

Titta först på bilden:

Sedan Madara kom använde han bara Sharingan, och detta kan ses fram till 07:43 på bilden medan han dödade Gaaras sandattacker. Men när Naruto var ovanför honom med en Odama Rasengan kunde Madara plötsligt ses med Rinnegan i ögonen (07:45), och ingen märkte det som om det var ett misstag. Det borde ha varit normal Sharingan.

Sedan, klockan 08:17, använde Madara Mangekyou Sharingan, eftersom han aktiverade den efter Narutos attack för att åberopa Susanoo.

Och efter det, runt 10:04, riktades Madara mot en Rasenshuriken, varför han var tvungen att aktivera Rinnegan, och det var klockan 10:06. Det var första gången han gjorde det sedan han blev liv med Edo Tensei, och det kunde bekräftas av allas reaktion när de såg hans Rinnegan runt 10:56 ("Varför har han Rinnegan?").

Var det ett misstag att de drog Madara med Rinnegan kl 07:45?

2
  • Bra iakttagelse men jag tror att det här är en kopia. Jag ser bara inte den andra frågan.
  • Ja jag. Märkte det vid första gången Och ja det är ett misstag de förmodligen inte uppmärksamma så ja

Ja, det var ett misstag (och ja, jag märkte det innan du gjorde, fråga stamgästerna på chat = P), trevligt jobb att upptäcka det!

I mangan existerar inte den specifika scenen (den del där han tittar upp på Rasengan), så tydligen gjorde animatörerna eller redaktörerna honom av Rinnegan av någon anledning.

1
  • 4 Animatörerna kan ha ritat saker korrekt, i ordning, men redaktörer kan ha återanvänt bitar av bilder (vanligtvis gjort - sparar tid och ansträngning) och missat ögonen. En annan anledning till att copy-paste kan bita dig;)