Anonim

Gohan Goes Mystic For First Time (HD) DBZ Dragon Ball Z

Under veckan före avsnitt 90, där Gohan skulle träna mot Goku i Super Saiyan Blue, gav en japansk tidning ett framsteg om att detta skulle hända och att mystikern Gohan skulle kunna hålla sig mot Super Saiyan Blue Goku. Men i avsnitt 90 vad vi har sett ..

det är Gohan som har en jämn match med Goku i basform. Senare har Gohan en jämn match mot Goku i SSJ2. Senare en mycket kort kamp mellan mystiker Gohan vs Goku Super Saiyan Blue och slutligen Goku som besegrade Gohan med Super Saiyan Blue Kaioken.

Kan det därför sägas att mystikern Gohan kan hålla sig mot Goku Super Saiyan Blue? är han jämn eller är han svagare?

Jag tror att han förmodligen är svagare, om man tittar noga på striden när SSB Goku och Ultimate Gohan kolliderar Goku verkar rycka av de två slag som Gohan landar, men när en Goku landar ett slag på Gohan blir han synligt skadad och skakad. Jag antar att Ultimate form Gohan vid denna tidpunkt är 60-70% SSB Goku max eftersom Goku inte skulle hålla tillbaka efter att ha sett sin son så.

1
  • Han kunde ha gått mer gradvis som att förvandlas till SSJ3 och se om Gohan klarar det. Eller blir super saiyan gud röd, jag undrar fortfarande om den existerar av sig själv i anime eller bara kan uppnås ensam utan ritualen i mangan.

Svaret skulle vara ja. Att hålla sig själv innebär inte att han kan raka upp Goku. Jag skulle säga Mystic Mystic Gohan kan vara starkare än SSJG Goku och kan förmodligen hålla sig själv mot SSJB som android 17. Även om det är troligt att Android 17 kan vara starkare med tanke på att Gohan var tvungen att be Goku att använda SSJB medan Goku blev SSJB på sin äger mot 17. Även det faktum att Gohan lyckades överleva en attack från SSJB Kaioken som är stark nog att enkelt döda Gohan och förstöra honom visar att han tydligt kan hålla sig själv mot SSJB. Även om Goku skulle gå ut helt från början medan du använder SSJB, skulle Gohan inte ha en chans.

Ett svar på mangakontinuiteten (som skiljer sig från anime-kontinuiteten) från kapitel 39. Mystic Gohan kan inte bara hålla sig mot Super Saiyan Blue, då är den starkare än den. Mystic Gohan är ungefär samma nivå som Kefla, vilket är en fusion av Kale och Caulifla, eftersom Kale kan besegra Aniraza och bekämpa Goku SSB och Golden Freezer samtidigt. Så eftersom fusionen är "tiotals gånger starkare" än de ursprungliga fightersna enligt Wiss ord, måste Mystic Gohan vara "tiotals gånger" starkare än Super Saiyan Blue Goku som inte var starkare än Kale.