Anonim

Klättra Amv Original Munto & Miley Cyrus i HD

När jag var yngre (2003) hyrde jag en film som jag tror är en anime, men jag tror att den var äldre.

Detaljerna jag minns:

(Rymdpirater är faktiskt inte i rymden, de heter bara för att det är bekvämt, de flyger bara i luftskepp)

  • I början av filmen fanns det en pojke som råkar stöta på, eller såg en tjej falla från himlen, men hon slog aldrig i marken, hon svävade. (De var unga, av utseende, skulle jag säga mellan 7 och 14 år)

  • Jag minns en scen ganska levande, där flickan (uppifrån) klättrade på utsidan av ett luftskepp och försökte fly det jag ska kalla Space Pirates att inte låta dem få en amulett (inte säker på om det var en amulett eller något annat helt, jag vet bara att hon hade det, rymdpirater ville ha det).

  • Jag minns att de två (pojke och tjej, från första punkten), hittade vägen, på något sätt till en ö som hade ett jätte träd på sig, med många robotar som hade förmågan att flyga, det var en gammal plats med mossa och annan överväxt omkring.

  • Flickamuleten, (eller annat föremål), hade någon form av förmåga här och var speciell för ön. Jag är säker på, även om det kan ha varit att amuletten väckte robotarna.

Det är Laputa: Castle in the Sky. Historien börjar med en tjej på ett luftskepp som attackeras av "himmel" -pirater. Hon lyckas fly både piraterna och folket som höll henne fången på luftskeppet genom att falla ur det. Flickans amulett räddar henne och får henne att flyta till säkert till marken där en ung pojke hittar henne.

I slutändan hamnar de på den flytande ön Laputa, som är gammal, bevuxen, har ett gigantiskt träd och är befolkat av gigantiska robotar. Jag tror att robotarna kan flyga.

1
  • Jag sökte just titeln på youtube eftersom jag stötte på en video som bekräftade ditt svar. Tack så mycket.