Anonim

Yaeji - SPELL 주문 (ft. YonYon, G.L.A.M.) (Official Audio)

Jag hörde att han svarade på människor som mailar honom och jag kommer att älska att ha förmånen att skicka e-post till honom. Känner någon hans e-post? Och om han någonsin har svarat på dina e-postmeddelanden, var inte rädd att berätta!

2
  • Denna typ av fråga har inte bara något att göra med anime eller manga, utan skulle också starta en liknande fråga. Snart kommer vi att se liknande frågor som ställer varje seiyuus e-postadress.
  • Ja, jag vet inte om detta ... frågor om det professionella arbetet hos branschpersoner (röstskådespelare, regissörer, författare, artister, vad som helst) är verkligen rättvist spel, men jag tycker att det är lite gauche att be om kontaktinformation.

Att leta upp Vic Mignogna ger mig sin webbplats. Hans kontaktsida listar hans e-postmeddelande och har också en mail-to-länk, även om det länkade e-postmeddelandet och det e-postmeddelande som anges är olika.

Mignogna finns också på Twitter, så jag antar att du också kan tweeta på honom.

Jag har ingen aning om han brukar svara på allmänna e-postmeddelanden. Jag ser inte engelska dubbar mycket och följer också sällan medvetet röstaktörer.

0