Anonim

3 timmars djupfokusmusik för att studera - Ambient Study Music to Concentrate

Varför startade Shinobi-kriget om

Kyuubi chakra var allt som behövdes? Utan att Naruto (Kyuubi) och Killer B (Hachibi) fångades initierades den eviga genjutsu (Moon Eye) av Tobi / Madara. Anledningen till att de kunde göra det är att de hade en av Hachibis tentakler (med tillstånd: Sasuke) och Kyuubis chakra (guld- och silverbröderna). Så vilket betyder att allt de behövde var ett prov av Kyuubi-chakra (eftersom alla 7 Tailed Beasts var förseglade, var det tillräckligt kraftfullt för att börja Moon Eye, också hade de Hachibis tentakel). Varför inledde Tobi kriget om han på något sätt kunde ha samlat Kyuubi-chakra? Om Tobi visste om det tidigare, kunde kriget ha undvikits?

Hans ambition kunde ha uppnåtts utan krig.

Målet var att återuppliva tio-svansarna i sin topp och det var därför de ville försegla båda Kyuubi och Gyuuki helt också. Men efter Edo Tensei släpptes av Itachi, Obito förlorade alla de återupplivade Jinchuuriki's av de andra sju tailed djuren. Även om han hade förseglat dem kunde han inte använda dem i striden längre och att möta både Naruto och Killer B ensam skulle ha varit svårt för honom.

Således bestämde han sig för att återuppliva de tio-svansarna med bara de 7 odjuren och de små chakraproverna av Kyuubi och Gyuuki som han redan hade (förseglad Kinkaku, Ginkaku och en bit av Gyuuki-svansen) så att han kunde bli dess Jinchuuriki och slutföra Månens öga plan.

Här är en sekvens av bilder från Manga, som hjälper dig att förstå det hela bättre. Det mesta är från Manga Episode 594, och är äntligen ute i anime också, Naruto Shippuden Episode 341.







9
  • medan jag känner att svaret är lämpligt kan det vara mycket bättre att lägga till referenser till mangakapitel och / eller bilder eller andra externa tillförlitliga källor. :)
  • @debal - Klar! :)
  • @ R.J, medan jag känner att svaret är perfekt nu, att lägga till mangabilder gör det till en spoiler .. snälla ange en länk till dessa bilder (ange att det skulle leda till spoiler). Använd också >! att använda spoilerproof på motsvarande uttalanden ..
  • Tack för det fina och tydliga svaret .. Jag accepterar det när jag får ...
  • 1 @RJ, uppskattat .. Anledningen är, anime.Stackexchange är väldigt strikt om spoiler-proofing, jag ville inte att ditt svar skulle få downvotes på grund av det .. Dessutom skulle det ta mer tid än väntat för anime-tillverkare att sända dessa .. du ser att de bara älskar fyllmedel;)