Anonim

* NYTT * Steel Ball Run & Dio Rework Sneak toppar i en bisarr dag | ABD SBR Dio Rework Sneakpeaks

Först tror jag att Dio Eraclea och Lucciola var kvinnor på grund av deras utseende och röst. Men i vissa delar hänvisar folk till "han" (engelsk undertext).

Wikia nämnde att både Dio Eraclea och Lucciola är män.

  • Är Dio Eraclea och Lucciola homosexuella / homosexuella (vilket tydligt framgår av anime / manga / roman)?
  • Gör människor i Senaste exil alltid erkänna att Dio Eraclea och Lucciola är män (utan att ens misstänka dem med tjejer på grund av deras utseende eller röst)?

Dio och Lucciola är båda manliga och delar definitivt ett speciellt förhållande, men de är inte i någon form av romantisk eller fysisk relation.

Dio och Lucciola var vänner som barn som växte upp. Detta fortsatte tills de blev mogna. Faktum är att Dio håller Lucciola i en sådan hög anser att ...

Även efter att Dio ursprungligen har hjärntvättats av guilden (och Lucciola snäppar honom ur den genom att effektivt offra sig själv inför Delphine), när han inser att Lucciola är död, håller han baksätet i sin Vespa tom av respekt för minnet av hans fallna kamrat. (Observera att Dio ursprungligen krävde att den skulle vara tom eftersom han fortfarande var en liten orolig bakom förlusten av sin vän. Han smälter något in Fam, Silver Wing.)

Men gör inget misstag:

  • De är både manlig,
  • De är inte romantiskt involverad, och
  • De var definitivt nära vänner.

Du behöver inte attraheras sexuellt av någon för att ha en nära relation med dem.