Anonim

Vad i helvete hände den här veckan? Veckan 20/20/2020 | The Daily Social Distancing Show

Någonstans mellan avsnitt 12 och 14 i One Piece kämpar bröderna Nyaban mot Zoro. Zoro besegrar dem genom att använda en sentoryu-attack (jag kan inte tycka komma ihåg namnet) och skickar The Nyaban Brothers mot botten av en sluttning. Buchi Nyaban blir hypnotiserad av Jango, men från och med den tiden finns det inga tecken på Sham någonstans. Vart gick hans lik?

Enligt historien slåss både Nyaban-brors attack Zoro och Zoro med bara ett svärd. Någon tid senare när kapten Kuro kommer till sluttningen attackerar Nyaban-bröderna Kuro och säger att de inte längre känner igen honom som deras kapten. Kapten Kuro bär sedan sina katthandskar, skrämmer dem båda med Shakushi och beordrar dem att döda Zoro på 5 minuter annars skulle han döda alla. De attackerar Zoro, men Sham överlever inte 'Tiger Hunting Prey'.

Men som din fråga antyder försvinner Shams kropp bara senare i avsnittet.

  • Här kan vi se Zoro attackera dem båda.

  • Sham, sett som faller genom Jangos glasögon.

  • Skam syns inte, kan vara bakom Zoros huvud.

  • Vi kan dock inte se Shams kropp på den här bilden.

Den enda förklaringen jag kan tänka mig just nu är att han gled längre ner än Buchi (på grund av riktigt smal kropp och mindre vikt). Eftersom han var medvetslös och allvarligt skadad, tog några av Caption Kuros besättningsmedlemmar honom någon annanstans för att ge första hjälpen eller något (mycket tid går mellan bild 3 och 4). Skambröder är deras ess, och de vill inte förlora honom.

2
  • Det du säger är mycket möjligt, och det är det enda svaret som hjälper mig, så jag tror att du kan ha rätt
  • Bara en tanke, det finns inga Kuros besättningsmedlemmar i den tredje bilden. Var är de?

Tja, om du tittar längre fram kommer du att se Spoiler

Efter att Zoro snabbt slog ett avslutande slag mot de två bröderna med sina återvunna tre svärd, överlevde Buchi knappt och hypnotiserades av Jango för supermänsklig styrka och återhämtning, för att duellera mot Zoro igen. Zoro besegrade snabbt Buchi igen.

Både nyabanbrorns attack zoro och slåss i nivå med honom. Någon tid senare när kapten Kuro kommer till sluttningen för att se varför de inte har attackerat byn, försöker de båda attackera Kuro och säger att de inte känner igen honom som deras kapten längre eftersom han var borta eller 3 år. Efter det bär kapten Kuro sina katthandskar och scaes båda med shakushi och beordrar dem att döda Zoro om 5 minuter annars skulle han döda alla. De attackerar Zoro, men Sham överlever inte 'Tiger Hunting Prey'.

3
  • Kapten Kuro attackerar inte dem, bara skrämmer dem. Sedan attackerar de Zoro, men Sham blir allvarligt sårad, medvetslös (om inte död), oförmögen att slåss. Buchi överlever attacken bara på grund av sitt feta (avsnitt 14).
  • skrämmer dem väl med shakushi. Jag kommer inte ihåg hur kuro svarar men de attackerar kuro det är säkert.
  • Han använder bara Shakushi för att komma bakom dem och beordra dem att besegra Zoro på 5 minuter annars skulle han döda alla, men de överlever inte de 5 min.