Anonim

Topp 20 helhetstecken starkare än Luffy

Om Buggy inte kan klippas med svärd, skulle han vara ostoppbar i Wano. Buggy har Bara Bara no Mi, så skulle en svärdsman som använder Haki kunna klippa honom?

2
  • Jag antar att det skulle bero på vad som händer först, kontakt med svärdet eller klyvning av hans kropp
  • @Gravinco men Mihawk slår så snabbt

Avsnittet Styrkor och svagheter i wikien förklarar hans styrka enligt följande:

Fruktens största styrka, som Buggy visar, är att användaren blir permanent immun mot skador från att klippas eller genomborras, oavsett på vilket sätt det är, vertikalt, horisontellt eller på annat sätt. Istället för att såras eller till och med dödas av sådana attacker, skärs användarens kropp helt enkelt i bitar. I detta tillstånd lever användaren fortfarande och kan styra sin skivade kropp. De kan sedan manipulera de skivade bitarna för att antingen fästa sig igen eller utföra unika attacker.

Haki gör det möjligt för fysiska attacker att ansluta till Logia-användare, vars kroppar vanligtvis förhindrar träff. I Buggys fall även normala attacker do slå honom, men skadan är aldrig dödlig.

Det är ett grått område tills vi får en ordentlig bekräftelse från författaren, men eftersom Buggy var oskadd när Mihawk använde sitt Black Blade (antar att det alltid har ett lager av Armament Haki, även om det är svagare än hans max), är det rimligt att dra slutsatsen att Armament Haki kanske inte hjälper.

Med detta sagt finns det också en motsvarande lista över svagheter som lätt skulle hindra honom från att vara oövervinnlig. De enklaste är sjösten / havsvatten, immobiliserar via en stark Conqueror's Haki-attack och någon form av elementärt angrepp. Wano kommer att fyllas med svärdsmän, men vi har sett antydningar om en ny klass av attacker, som Kin'emons användning av eld med sina svärdattacker och Brooks iskrafter. Dessa bör hantera tillräckligt med skador för att hindra Buggy från att vara OP i Wano.

0