Anonim

Flaskhals - Home Grown Country Folk (Official Video)

Det sägs att Hobi Hobi no Mi ger användaren evig ungdom, förutom att de kan förvandla människor till leksaker och torka bort deras existens från någon annans sinne.

Så som sagt, det antyds att socker är mycket äldre än hon verkligen är, och att Hobi Hobi no Mi bara får henne att se ung ut. Men jag har försökt titta på de kapitel hon är i men det nämns inte hur gammal hon är.

Finns det något där ute som berättar hur gammalt socker är?

I denna wiki-sida nämns hennes ålder. På grund av Hobi Hobi no Mi har hon två åldrar som är 10 (biologiskt) och 22 (lagligt). Så hon ser ut som 10 år gammal men hon är faktiskt 22 år gammal.

Socker åt Hobi Hobi no Mi i åldern 10slutar åldras sedan dess.

Det sägs att användaren slutar åldras när frukten har ätits, eftersom hon är 10 år gammal trots att den är kronologiskt 22. Detta händer också med hennes offer, som Kyros, som var en leksak under 10 år, när de återgår till det normala inte visade några biologiska tecken på åldrande

2
  • Delen om Kyros är intressant. Skulle det betyda att socker faktiskt förlängde leksakernas liv?
  • @PeterRaeves Jag kan inte bekräfta det, men på sätt och vis ja, om din kropp inte visar något biologiskt tecken på åldrande är du mer benägen att leva längre, jag tror att det inte gör dig odödlig, du kan dö i leksaksform.