Anonim

Simple Man - Lynyrd Skynyrd - Lyrics HD

När Zoro blir allvarlig bär han alltid pannbandet. Var fick han det? Hur blev det så viktigt för honom? Finns det någon bakhistoria om det (kanske från en film eller något)?

2
  • en.wikipedia.org/wiki/Hachimaki, särskilt: bärs som en symbol för uthållighet, ansträngning och / eller mod av bäraren.
  • Jag tror att svaret är Kuina. När saker och ting blir allvarliga bär han den här djupblå bandana eftersom han känner att han slåss med kuina tillsammans. Kuinas hår är djupblått, så det är en annan ledtråd. Om du kommer ihåg lovade Zoro och Kuina varandra att en av dem kommer att bli den största svärdmannen. Vad tycker du om detta?

Det finns ingen mening eller någon speciell scen relaterad till hans pannband.
Enligt Wiki: -

Zoro håller normalt en svart bandanna bunden runt sin vänstra bicep och binder den runt huvudet när han kämpar på allvar mot en motståndare.

Hittills har inget avslöjats om hans pannband. Om det liknar något viktigt kommer Oda Sensei att nämna något om det i framtiden.
För nu kan vi bara betrakta det som hans klädstil.

2
  • 1 Även om det inte är officiellt uttalat ännu älskar jag att tro att det här är för att få håret att se svart ut som Kuinas. Han bär också en vit skjorta som hon brukade göra det ah bra :)
  • 1 efter tiden hoppar han inte i vit skjorta. Jag älskar att tro att det är något minnesmärke från kuina eller något som armbandet han bar under kuinas begravning.