Anonim

Ke $ ha / Katy Perry Parody- Otaku Gurls

Efter att ha tittat på anime ville jag bara läsa romanerna för en bättre förståelse av karaktärer och naturligtvis måste det vara på japanska eftersom jag lär mig det.

Jag försökte leta efter det men kunde inte hitta. Istället hittade jag dem i översatt version.

Kan någon snälla berätta var jag kan hitta den?

1
  • Försiktighet: du kommer antagligen inte hitta den japanska romanen fritt tillgänglig, och vi uppmuntrar inte piratkopiering här. Är det okej att du betalar för det?

Om du vill köpa den japanska versionen av en lätt romanvolym, mangavolym eller anime-skiva som släpptes relativt nyligen är Amazon Japan nästan säker på att ha det du letar efter.

Eftersom du kan åtminstone lite japanska, kan du bara söka på webbplatsen efter det. Om du inte vill använda en proxysändartjänst vill du hitta produkter som skickas internationellt, vilket du kan göra genom att filtrera din sökning ner till "AmazonGlobal " -produkter. När du gör det kommer du att upptäcka att en utskriftsversion finns tillgänglig här, och också att en Kindle-version finns här, vilket totalt sett kan vara billigare. (Men notera att jag har haft problem med Kindle-inköp från Amazon Japan - de olika landsspecifika versionerna av Amazon delar inte information om dina Kindle-inköp med varandra, vilket verkar orsaka problem med vissa Kindle-enheter / appar.)

Beroende på vilket land du bor i kan det finnas andra alternativ som är billigare, bekvämare eller båda. Till exempel, om du är bosatt i USA, kommer Kinokuniya USA att skicka i princip alla anime-relaterade saker till dig (bekvämare), men tar en ganska rejäl påslag för det (inte billigare).

Durarara !! och de flesta andra lätta romaner är i allmänhet osannolikt att de kommer att hittas gratis från någon legitim leverantör, men ibland kommer förläggarna att ladda upp det första eller två kapitlet gratis online som en sampler.