Anonim

Newsboys - We Believe (Official Music Video)

Denna anime spelas i en japansk stad. En av huvudpersonerna är en tjej med kort brunt hår. Hon gick på gymnasiet och ägde ett speciellt armband med speciella krafter. När hon var i fara drog hon en stjärna i luften och sedan blev hennes vän (eller något) större och allt så att han kunde slå fienden. Fienden var något slags datavirus tror jag.

Tja, i ett avsnitt gick det viruset in i telefonkabeln från telefontelefonen, så det var anslutet till varje telefon i den staden. Då fick viruset telefonen att ringa, och när någon svarade i telefonen sugs personen in i kablarna.

I ett annat avsnitt förvandlade det viruset allt till guld.

I ännu ett avsnitt var regissören för gymnasiet där flickan gick besatt av det viruset, så han åt allt han såg och förvandlades till en hemsk varelse - han gick i båda armar och ben (som en hund), men hans mage var mot taket (precis som gymnastikfigur "bron").

Och det finns en sak till, öppningsvideon börjar med gymnasiet som flickan gick på.

Det kan vara Rättare Yui

Det är år 2020 och datorer har blivit en integrerad del av vardagen för de flesta. En tonårsflicka Yui Kasuga är dock en av de få som inte kan använda datorer alls trots att hennes far är programvaruutvecklare. En ond dator som heter Grosser vill ta över ComNet (vad Internet heter på Yuis tid) och eftersom de program som har utvecklats för att stoppa det (kallas "Correctors") behöver hennes hjälp sugs hon in i ComNet där hon rekryteras av en korrigerare som heter IR, som ger sina nedladdningsbara element kostymer som gör att hon kan bli ComNet Fairy Corrector Yui som kan bekämpa Grossers datavirus.

Under den första säsongen kretsar serien kring kriget mot Grosser och avslöjar mysterierna som omger Correctors, deras till synes saknade skapare, och förhållandet som han verkar ha haft med den skadade datorn.

Under den andra säsongen måste Yui och Correctors slåss med ett mystiskt virus som hotar ComNet, och också klara av den mystiska Corrector Ai, en Corrector som tenderar att arbeta på egen hand och verkar ha sin egen agenda. Nyckeln till mysterierna verkar vara en konstig liten flicka som verkar förlorad och kan vara relaterad till de förödande virusutseendena.