Anonim

Topp 10 supermaktanime med överdriven / Badass huvudkaraktär

Det här är en manga som jag läste för ett tag sedan, kanske 5+ år. Det börjar med en kille som slutfört en video och han får ett mystiskt spel som han aldrig har sett förut. Han lägger in den i sin konsol och ingenting verkar hända. Sedan anländer klassrepresentanten utanför hans hus. Hon förvandlas plötsligt till ett monster som vår huvudperson på något sätt besegrar. Han lämnar spelet och nästa dag när han går i skolan ersätts klassrepresentanten av en kille. Tjejklassrepresentanten är borta och ingen kommer ihåg henne. Sedan finns det något med en områdeschef som har en väg högre nivå än huvudpersonen. Det finns också en mystisk tjej som dykt upp när han sätter in spelet.

Detta har tänkt mig ända sedan jag först läste det och det har hemsökt mig sedan dess. All hjälp skulle uppskattas. TACK

1
  • Kommer du ihåg några av inställningarna? kanske en dragstil eller huvudpersonens namn. Eller någon form av specifikt begrepp som de använde inuti mangan?

Gamerz himlen

Från wikipedia:

Strax efter att spelet startat attackeras Kaito av klasspresidenten Ogura. Ogura faller till Kaito och försvinner från andra zonen. Nu tror ingen att Ogura någonsin har existerat förutom Kaitos bästa vän Kawashima, som älskar videospel lika mycket som Kaito. Senare övertygar Kaito så småningom andra vänner Rio, och Ren, som inte trodde på honom förrän en "meteor" träffade Tokyos centrum, som faktiskt var arbetet för den första områdebossen för Gamerz Heaven, Rush.

När det gäller den mystiska tjejen:

När Kaito når denna underliga nya värld upptäcker han en pojke känd som "navigatören", lämpligt kallad "Nata". I Gamerz Heaven kallas den verkliga världen för ”den andra zonen”. Alla fiender i Gamerz Heaven är ute efter Nata och Kaito kan bara slå spelet genom att rädda honom.