Anonim

Bad and Boujee - Migos - Lyrics

Vi har Akainu, som är en Logia-användare med magmafunktioner, och Luffy, som kan sträcka sig med Gomu Gomu no Mi. Består deras kläder av något speciellt material som inte brinner eller sönder sönder?

1
  • Man kan anta att inte, med tanke på att de förmodligen inte går ut och byter kläder efter att de äter en djävulens frukt. Det är förmodligen bara anime / mangalogik för kläderna som följer med personen.

Från Devil Fruit-artikeln på One Piece Wikia (betoning min):

Som många serier, One Piece följer tropen att en Devil Fruit-kraft i allmänhet också påverkar kläderna som användaren bär. Paramecia fruktanvändare byter kläder tillsammans med sig själva automatiskt (till exempel kommer Luffys skjorta aldrig att spränga en knapp när hans bröst är svullen i Gear 3rd, Herr 1: s byxor blir blad tillsammans med benen etc.), Zoan fruktanvändares kläder kommer att passa i samma proportioner efter transformation (Choppers hatt blev stor när han var i Monster Point, Jabras skor sträckte sig betydligt när de var i hybridform) och Logia-fruktanvändare förvandlar sina kläder (och efterföljande tillbehör) till sitt element tillsammans med sig själva . Oda förklarade i en SBS en gång att om han hade gjort det realistiskt skulle seriet ha för mycket onödig nakenhet. Vissa användare verkar emellertid inte tillämpa detta, till exempel Smycken Bonney och Honey Queen, vars kläder inte ändras proportionellt mot deras krafter.

Så i grund och botten är deras kläder bara vanliga kläder. Bara att Djävulens frukt påverkar också användarens kläder.

Och Oda förklarade till och med anledningen till att han gjorde det på det sättet.

2
  • +1 För Odas svar. Förutom nakenheten, föreställ dig hur många kostymer Sanji skulle gå igenom dagligen. Han dödas av Nami på nolltid för pengarna.
  • @peterRaeves Sanji har inga Devils Fruits, så i själva verket är hans kostym brandsäker för att motstå den intensiva friktionen han använder för att generera sina Flaming Legs.