Anonim

Försvara Jacob - Officiell trailer Apple TV

Om vi ​​antar att världen i One Piece-universum är rund, så finns det inte riktigt en början eller ett slut på Grand Line.

Straw Hats startade från första halvlek och seglar nu över andra halvlek.

Skulle det inte ha varit snabbare att segla i motsatt riktning från det de startade?

0

Nej, det finns en anledning till att de inte kan.

I grund och botten är den nya världen bortom den röda linjen, men du kan inte "gå" på den eller korsa den. Det är en enorm kontinent, väldigt lång som du inte kan gå igenom. Du kan inte korsa det lugna bältet heller, om du inte har någon form av rörelse som marinen eller Boa Hancock.

Så det enda sättet är att börja från ett av Four Seas, sedan gå Reverse Mountain och följa Grand Line tills du når Raftel, som förmodligen är där One Piece ligger.

2
  • 2 och hur är det med människor som kan flyga? ? ? ? ?
  • Vi har sett grupper som Germa 66 korsa den röda linjen och vi vet att Celestial Dragons bor ovanpå den. Nej, du kan inte segla på det sättet men det skulle faktiskt vara möjligt att komma till slutet av Grand Line var som helst i världen, särskilt North Blue och West Blue, inte att detta gör Raftel lättare att hitta.

Luffys dröm är att vara Piratkungen. Per definition i One Piece själv är Pirate King någon som fritt vandrar i Grand Line. Visst att hitta en bit är en nödvändighet för att bli piratkungen, men det är inte ett tillräckligt villkor.

Luffy älskar äventyr av naturen. Han vill inte hitta One Piece så lätt. Om han ville ha det kunde han fråga Rayleigh om platsen i Sabaody Archipelago arc. När Usopp frågade om det ropade han med stor röst och fick Usopp att sluta fråga det. Och han sa, om han skulle lära sig dess plats, eller till och med lära sig om den existerade eller inte, skulle han sluta vara pirat i det ögonblicket.

Luffy vill helt enkelt följa stegen från den tidigare piratkungen Gol D. Roger. Han vill uppleva ett bra äventyr. Han vill slåss mot starka motståndare. Han väljer alltid den svåraste vägen.

Om det var hans enda mål att hitta One Piece, kunde han naturligtvis ha spenderat sin tid på att lära sig klippklättringskunskaper istället för att slösa bort sin tid i havet. Sedan kunde han äntligen klättra upp på den enorma muren av Red Line och söka efter Raftel där.

En sak till att notera är att Raftels läge är okänt. Till och med Shirohige visste inte det. Kom ihåg att Gol D. Roger frågar Shirohine om han vill att han ska berätta Raftels plats i kriget i krigshögkvarteret.

Förutom Alenannos svar bör det påpekas att platsen för One Piece inte är det som är viktigt utan resan är det som är viktigt.

Om det fanns ett sådant föremål som En bit vid Raftel skulle marinisterna ha kunnat få det redan. I avsnitt 315 påpekades det av Coby att Marines fartyg kan korsa Lugnt bälteoch kommer från North eller West Blue skulle de kunna åka till Raftel utan att göra hela resan runt om i världen.

Det finns också många andra sätt för världsregeringen eller marinisterna att nå Raftel (t.ex. Kizaru kan använda sina speglar, Kuzan kan bygga en istrappa, Fujitora kan bokstavligen flyga där bort, ...). Så om det vore så enkelt som att åka till Raftel för att hämta En bit, skulle världsregeringen redan ha gjort det och visat vilken skatt det skulle vara och försökt avsluta detta Great Age of Pirates.

2
  • 1 Jag tycker faktiskt inte att hitta Raftel är så lätt som du säger. Under Whitebeard's flashback, när han dricker med Gol D. Roger, frågar Roger Whitebeard om han vill veta vägen till Raftel ... Så Roger tror att Whitebeard kan ha försökt hitta Rafter utan framgång? Det här är Whitebeard vi pratar om, och det innebär därför att det inte är lätt att hitta Raftel
  • För nu vet vi att du måste läsa fyrvägsporneglyfen för att få vägen till raftel.

Jag tror att One Piece, som är i slutet av Grand Line, helt enkelt hänvisar till det faktum att för att komma till "One Piece", den legendariska skatt som den sista Piratkungen talade om, måste du resa till " slutet av haven. I det här fallet betyder det att resa genom de mest avlägsna / farliga platserna så att bara de värda kan komma till det.

Tja, om Luffy valde det enkla sättet skulle han dö, för mycket starkare motståndare försöker få One Piece. Plus, Gold Roger sa att han skulle hämta One Piece, så han måste ha lämnat en vårdnadshavare eller något. Det skulle inte vara så lätt att bli piratkung.

The One Piece är verkligen i slutet av den stora linjen men även Big Mom har haft problem med att hitta den. Anledningen till detta är att man inte kan hitta Raftel utan att kunna läsa Poneglyphs, särskilt de fyra röda Road Poneglyphs. Var och en av dessa leder till en ö och mittpunkten mellan de fyra öarna är platsen för Raftel. One Road Poneglyph hålls av Big Mom, en av Kaido, en är på den rörliga ön Zao, och en saknas. Således kan du se att någon skulle ha lika mycket problem med att hitta en bit om de korsade Lugnbältet eller den röda linjen som de skulle göra saker på det äventyrliga sättet.

5
  • Såvitt jag minns sa Whitebeard att han inte är intresserad av det, så jag tvivlar på att han lägger mycket kraft på att försöka hitta det. Förutom om jag minns rätt, när Roger erbjöd sig att berätta om det sa han helt enkelt att han inte var intresserad,
  • Okej, ja jag verkar ha glömt bort det. Tack för rättelsen. Detta minskar dock inte hur svårt One Piece måste vara att hitta. Av alla de mäktiga människorna i den nya världen som har letat efter det var bara Roger som lyckades.
  • 1 Ja, det är så vitt vi vet, vill bara påpeka att Whitebeard aldrig riktigt tittade på det.
  • Påpekade inte Whitebeard Ruffy att han ville göra Ace till den nya piratkicken? För detta mål måste han veta var raftel är.
  • Först och främst säger Whitebeard aldrig detta till Luffy, det är historien som världsregeringen kom fram. Huruvida det är sant eller inte bekräftas eller förnekas inte av White Beard. Men förutsatt att det är sant betyder det inte nödvändigtvis att Whitebeard vet var Raftel är. När allt kommer omkring vill alla stråhattar göra Luffy till den nya piratkungen men de vet inte var Raftel är.