Anonim

Shanks and Awakened Haki - One Piece Theory Discussion

Han gav Shanks ett brutalt ärr, år innan han hittade Yami-frukten. Detta får mig direkt att tro att han är stark som helvete, med eller utan djävulens frukt.

Han bröt nästan Aces hals under deras strid. Att bryta någons nacke bara genom att hugga, särskilt när det var en snabb jab-liknande huggning, som inte hade lagt mycket ansträngning, får mig att tro att han är ganska stark.

Så varför agerar han som en feg när han är i strid? Med sina Devil Fruit-förmågor plus sina personliga talanger borde han vara lite säkrare.

Det enda vi verkligen vet om Blackbeard från innan han åt den mörka frukten är att han klippte Shanks och dödade Thatch. Problemet är att vi inte vet hur dessa slagsmål gick ner. Striden med Shanks var för över 12 år sedan, så vi vet inte omfattningen av Shanks makt vid den tiden. Efter att ha läst wayzzs kommentar läste jag igen samtalet mellan Whitebeard och Shanks, och det ger en ganska bra uppfattning om Blackbeard's power. Om någon bör du läsa kapitel 434 igen för att få grepp om hans makt.

Det nämndes av Hawkeye och senare av Whitebeard att Shanks och Hawkeye kämpade många gånger. Trots att ha kämpat många gånger fanns det aldrig en klar vinnare, så vi kan dra slutsatsen att Shanks styrka måste ha liknat den hos Hawkeye. Kommer nu tillbaka till kampen mellan Blackbeard och Shanks, Shanks nämnde att han var inte slarvig och trots det kunde BB ge honom ärret på vänster öga. Han nämner det

Shanks: Blackbeard väntade tålmodigt på ett tillfälle ... Han intog inte positionen som kapten, han blev inte heller känd (genom att ta positionen som divisionschef). Han gömde sig bakom en stor skugga som heter Whitebeard!

Så att vara i Whitebeard Pirates i många år, att kunna ärra Shanks i en riktig kamp, ​​att kunna ta ner den fjärde (Thatch) och andra (Ace) divisionens befälhavare för Whitebeard Pirates gör honom till en värdig motståndare. Glöm inte att två av Yonkou blev nervösa för att Ace skulle slåss mot honom. Både Whitebeard och Shanks ville hindra Ace från att förfölja honom, för de kände att det här inte skulle sluta bra, och det gjorde det inte. Så det är säkert att säga att han inte blev den nya Yonkou baserad bara på hans Devil Fruit-krafter ensam.

Jag tror att Blackbeards till synes fega utseende kan ha något att göra med hans mörka frukt. Den mörka frukten ökar mängden smärta som Blackbeard får. Så han kanske inte är rädd för att förlora kampen, men han kanske är rädd för smärtan som följer ett enda slag. Hans mörka frukt absorberar stansen ännu mer än vad en vanlig person skulle göra, vilket gör det mycket mer ont. Det har inte bekräftats, men det kan vara anledningen till att han verkar rädd. Om du inte pratade om Marineford Arc. Vid den tiden tror jag att han ärligt orolig för att förlora, eller åtminstone få hans besättning skadad eller fångad, för han skulle aldrig ha kunnat slåss mot både marinadmiralerna och en av Yonkouerna i full styrka. Vid den tiden valde han klokt att dra sig tillbaka. Detta skulle ge honom mer tid att verkligen bemästra sina nyligen absorberade Devil Fruit-krafter.

5
  • Ah okej, så han kan ha smygt attackerat Shanks och killen han stal DF från.
  • Och lägg bara till en sak till ... svartskägg har verkligen en extraordinär kropp som gör att han kan äta mer än en DF utan att dö. Jag tror att det också gör honom extra stark.
  • Åh, jag trodde att hans förmåga att göra det var från skuggfrukten.
  • För att kommentera början på ditt svar: Jag tror att Shanks redan var lite kraftfull i East Blue, för när Shanks träffade Whitebeard för att diskutera Blackbeard, uppgav Whitebeard att han var förvånad över att se Shanks utan sin arm, vilket fick oss att tro att Shanks redan var en lite kraftfull vid East Blue-tiden.
  • @wayzz Helt glömt bort det. Jag redigerar den delen, för du har rätt.