Anonim

Naruto Twin Rasenshuriken

Jag ville fråga om någon visste vilken jutsu Minato använde på Naruto i avsnitt 442 av Shippuuden. Jag förstår att det är ett fyllnadsavsnitt men jag var nyfiken. Minato använder det på Naruto medan han bryter upp sin kamp med Sasuke. Vid 6 minuter och 33 sekunder placerar Minato en platt handflata mot naruto och skickar honom flygande. Inga handtecken visas och ingen rasengan chakraboll visas heller.

2
  • När använde han jutsu exakt? har du kanske en tidsstämpel?
  • Kanske det bara Chakra Burst? Inte en jutsu, utan bara driva ut chakra från hans hand. Liknande hur Ninja kan hoppa så högt.

det är förmodligen den jutsu han är mest känd för ... den flygande rajin jutsu ... det är därför de kallar honom den gula blixten. i grund och botten fungerar denna jutsu genom att skicka något minatoschakra är i kontakt med till en annan plats med hjälp av en specialplacerad tätning eller märkt kunai. minato har redan placerat flera sälar runt byn om han någonsin behöver flytta någonstans snabbt och han skickar naruto till denna säl när han lägger sin hand på honom ... när det gäller de inga handtecknen minato är en hokage-ninja .... hans handtecken är för snabba för genomsnittliga ninja att se.