Anonim

Sången till periodiska systemet (uppdatering 2018!) | VETENSKAPSLÅTAR

När jag tittade på avsnitt 583 märkte jag att Frankys starka högerattack såg ut som en berg-och dalbana. Är detta bara ett designval eller någon dold ordlek?

2
  • Efter att ha funderat lite över det tror jag att det faktiskt kan vara en ordlek / rida med nästan samma uttal, Strong ride.
  • Whoa, det är en ganska bra ordlek. Jag instämmer helt. Trevlig fångst där.

+50

Enligt Frankies artikel på One Piece Wiki är det egentligen tänkt att vara en flamformad platta.

Stark höger (ス ト ロ ン グ 右 (ラ イ ut Sutorongu Raito?): En ny version av den ursprungliga Strong Right, Franky lanserar sin mycket större högra knytnäve mot sin motståndare i likhet med en raket, med en kedja för att dra tillbaka den. Knytnäven har också flamformade plattor på sidorna med "STRONG" skrivna på som verkar vara enbart för estetisk design. Hans näve verkar också ha en elektrisk laddning. Detta sågs först användas mot angriparna på Punk Hazard.

Detta är verkligen mycket mer meningsfullt än en berg-och dalbana bil och är mer passande med Franky robot stil.

2
  • Tbh, jag hoppades att Dimitri hade rätt, eftersom jag gillade ordspelet på "Strong ride" vs "Strong right", men en flamma är också vettig :(
  • 1 @PeterRaeves Ja, jag gillade idén. Allt tufft kommer jag troligtvis alltid att se på det som om det är en berg-och dalbana vagn;)