Anonim

Future of The 4 Hokages, Sasuke & Orochimaru - Naruto 624 Manga Chapter & Onward

Jiraiya uppgav att Tsunades oppai storleken var 106cm.

Från Tsunades artikel:

Trots att hon var känd som plattkista i sin barndom har hon nu en ganska stor byst; 106 centimeter i omkrets, enligt Jiraiya.

Från Jiraiya-artikeln:

när hon blev spionerad på Tsunade under sina yngre år fortsatte hon att bryta båda armarna, sex av hans revben och bröt ett antal organ som straff.

Med tanke på mängden av rädsla och respekt utvecklade Jiraiya sig sedan mot henne, hur visste han mätningen av den vuxna Tsunaden?

Källa: https://www.youtube.com/watch?v=ny7Fni193Jk

(Jag är verkligen ledsen för videokvaliteten)

Nedan visas bilden från motsvarande scen i mangan (kapitel 406, sidan 9):

8
  • Jag tänkte varför det inte finns någon ero-fråga om ero sennin från ero sennin. Slutligen här.
  • Opens namn passar honom bra. +1
  • Det är möjligt att han beräknade det baserat på var hon var, solens position, skuggan de skapade.

+50

Kanske förvandlades Jiraiya till Tsunade med hjälp av en transformationsteknik och fann storleken med traditionella mått genom att mäta sig själv (!).

Han kan ha använt Sexig teknik.

3
  • 1 Enligt wiki använde Jiraya aldrig sexig teknik (se i Jutsu-kolumnen).
  • Bara för att han aldrig visas för och aldrig erkänner att han använder det betyder inte att det användes av honom. Han föredrar definitivt dock den riktiga saken, så han skulle inte vilja transformera utan en god anledning (som att hitta siffrorna). WIki kan bara använda saker som mangan och andra viktiga källor tillhandahåller. för Kakashi, "han är känd för att ha kopierat över tusen jutsu" Rakt från wiki, även om det bara listar cirka 40 Jutsu, de han faktiskt använde i serien.
  • 1 Det här är ingen mening. Bara för att han förvandlades till henne betyder inte att han skulle ha riktat exakt hennes bröststorlek. Han skulle fortfarande behöva mäta dem.

Under den tid han tränade Naruto sågs Jiraiya lura med tjejer. Det kan vara från erfarenheten med tjejer som han hade samlat i årtionden, att han kunde mäta en tjejs bröststorlek baserat på att se bara ut.

Jiraiya var en mycket kraftfull ninja och särskilt skicklig i smyguppdrag. Han var nästan den enda källan till all information om Akatsuki och kunde komma in i Amegakure och besegra flera av Pains kroppar.

Jiraiya fruktade Tsunade efter att hon slog honom särskilt illa en gång, men om uppdraget var tillräckligt viktigt visade han sig vara redo att riskera döden.

Jag tror att Jiraiya kunde ha och skulle ha gjort detta med noggrann planering och utförande.

Min bästa gäst är att han använder sin Cloak of Invisibility Technique a.k.a Cloaking Technique. (Synonymt med Narutos kage bunshin). Jag kan bara inte komma ihåg på vilket avsnitt av manga den 3: e Hokage nämnde om att Jiraiya använde den (jag tror under en flashback av deras träning).