Anonim

Naruto: Min reaktion på Hanzo mot Mifune

Genjutsu speciellt Tsukyomi, ger kraften till hjulet att kontrollera över tid och personlighet.

Vad som görs mot offret, även om det inte hände, betraktas av offrets kropp och sinne som något som verkligen hände.

Baserat på det, kan någon sätta en person eller sig själv i Genjutsu i 10 sekunder men göra det så att han tränade i 10 månader och få de faktiska effekterna av träning 10 månader som liknar hur Shadow-kloner används?

Om vi ​​följer berättelsen, Jag skulle säga att detta inte är logiskt och det är också omöjligt att uppnå det.

Här är anledningen till att det är omöjligt att utföra det.

Utför Shadow Clone Jutsu och Tsukuyomi kommer att kosta mycket chakra och har dessutom en bieffekt.

  • Att använda Genjutsu, särskilt Tsukuyomi, är verkligen konsumerar mycket chakra och skadar också din kropp också. (Itachi är ett bra exempel. Plus inte alla Uchiha vet hur man använder Tsukuyomi.)

  • Med Shadow Clones behöver Jutsu också konsumera mycket chakra. Tobirama Senju nämner också att om du använt denna jutsu för mycket kommer det att kosta ditt liv så småningom. (Naruto kan använda sin skuggklon eftersom inuti kroppen har Kurama (Nine Tail Beast).)

  • Låt oss säga om en dag, du kan bara använda 5 'Mana'.

    • Tsukuyomi kostade 2 'Mana'
    • Shadow Clone kostar 2 'Mana'

Det stämmer, om du använder båda dessa färdigheter har du bara 1 'Mana' vänster (5 - 4 = 1) och det kommer att kosta din kropp utmattad eller till och med att du kollapsade. (* Ännu ett Kakashi-skämt åt sidan.)

Shadow Clone är ganska svag.

  • Låt oss säga att du framgångsrikt kastat Tsukuyomi på din klon och gått igenom din 10-månaders träning. Vi vet att Shadow Clone är väldigt svag, till och med lite repor kan göra att din klon försvinner. Vem kan garantera att din klon inte skadar under de tio månaders träningen?

  • Det värsta kommer, din skuggklon skadade sig av misstag under träningen och den försvinner. * Pop .... Du slösade bort ditt chakra och kanske lade dig på sängen efter det.

Genjutsu skulle inte få din kropp att få muskler eller öka uthållighet, det påverkar bara ditt sinne.

  • Låt oss säga att du framgångsrikt kastat Tsukuyomi på skuggklonen, din skuggklon går framgångsrikt under hela 10 månaders träning och skuggklonen verkar lite muskulös.

    Men i verkligheten passerar skuggklonen bara 10 sekunder. Även om du "stänger" din skuggklon-jutsu finns det inga bevis som säger att muskeln omedelbart kommer att överföras tillbaka till den verkliga ägarkroppen. Även om du kastar Tsukuyomi på dig själv, skulle jag säga samma resultat.

    (Jag vet inte hur jag ska beskriva när du vill stänga av din skuggklon-jutsu så jag använder nära.)

    Det enda som överförs till ägaren är skuggklonens sinne. Du kanske kommer ihåg vad din skuggklon gjorde under de tio månaderna.

    EXEMPEL: Kom du ihåg dagen Naruto övade sitt Rasen-Shuriken och Sage Mode? Naruto använder sin skuggklon för att han snabbt vill minnas hur man kontrollerar flödet av chakrat och genom att använda sin skuggklon finns det en möjlighet att en av skuggklonen lyckades göra det korrekt och när det försvinner och återvänder till Naruto-sinnet, Naruto kommer att vara som åh, "Så det är så som skuggklonen gjorde det va."

    Så vad jag vill säga att med hjälp av Shadow Clone-träning kommer den fysiska träningen inte att göra din kropp stark (eller ska du säga uppgradera?). Det är bara sinnet som påverkar. (Om jag har den här färdigheten kan jag läsa mer bok. Heheh)

  • Du kan säga varför vissa människor kollapsar efter att de drabbats av Genjutsu. Påverkar inte detta också din fysiska kropp? Nej.

    Som du kan se:

    "En Genjutsu skapas när en ninja kontrollerar chakraflödet i ett måls cerebrala nervsystem och därigenom påverkar deras fem sinnen. Detta används ofta för att skapa falska bilder och / eller lura kroppen att tro att den har upplevt fysisk smärta ". (Falskt, trick, att tro att det har upplevt. Det är som att jag tänker på att äta två set McDonald men i verkligheten är jag fortfarande hungrig.)

Slutsats, till och med att du framgångsrikt kastat Tsukuyomi vidare till Shadow Clone och Shadow Clone klarade också framgångsrikt de 10 månaders träningen och när du "stänger" Shadow Clone, är det du får bara att du vet vad han har gjort de 10 månaderna.

Ja kanske du upptäcker någon galen rörelse men din nuvarande kropp är inte kapabel att göra de rör sig ännu eftersom din kropp inte når den nivån. Du kan föreställa dig att du har en tidsmaskin och gick 10 eller 20 år tillbaka och du upptäckte att du fortfarande är en liten, kort, liten unge men ditt sinne är som fullt av kunskap.

MEN,

Om du säger att du inte ska följa berättelsen, (Till exempel blev Itachi inte den kriminella och hjälpte Naruto i sin utbildning. Kanske hjälper det honom att växa snabbare och starkare. Men som jag nämnde ovan kostar det mycket chakra att använda Tsukuyomi och skada din kropp också. Så för Itachi, denna smarta person, skulle jag säga att han inte kommer att använda den här metoden för att träna någon. * Om handlingen ville ha så har jag inga ord att säga det.) det KANSKE arbete. Men tekniskt sett skulle denna situation inte hända.

2
  • 1 Tack för det detaljerade svaret. Då kunde Naruto ha lärt sig Rasen-shuriken tidigare och med mindre kloner om han använde Tsukyomi? Eftersom han redan visste hur man gör chakra och naturmanipulation på riktigt och bara ville veta hur man kombinerar dem på ett stabilt sätt? Det rätta ordet för att stänga klonen släpper också klonen ;-)
  • Jag ber inte att kasta Tsukuyomi på en skuggklon, utan på användaren och få honom att tro att han tränade.

Kort svar: Nej

  • Först: du bör överväga alla chakra och minnen i skuggklon kommer tillbaka till skuggägaren så att du kan samla in chakra med dina skuggkloner.

  • För det andra: du bör överväga genjutsu konsumerar mycket chakra så som det är klart kan du inte öka din chakra förresten att du kan öka med dina skuggkloner.

  • Tre: när du använder genjutsu i själva verket kontrollerar du sinnet och du har ingen förbättring varken på dina muskler och kropp. även om du tappade din kontroll kanske du hamnar i oändlig slinga och väntar på att sb ska bryta din chakra flöde och säga "kai".

Den här länken är också användbar

Ett offrets chakraflöde, om det störs tillräckligt, kan bryta hjulets inflytande.

som vi ser i anime sa Jiraiya till Naruto att du kan bryta genjutsu om du ökar ditt chakraflöde så om du tränar med chakra kan du inte.

Du kan se mer här

2
  • Vad händer om de inte kommer ut genom att bryta mitt chakra? Om jag villigt sätta mig i en Genjutsu för att tro att jag vet hur man öppnar de 8 portarna kan jag göra det? Även för en kort stund när jag är under Genjutsu?
  • Du kan inte förbättra dina muskler. Jag uppdaterade inlägget

Låt oss börja med ditt påstående att vad som än händer i genjustu återspeglas i verkliga livet. Detta är felaktigt, den enda genjustu med förmågan att påverka den verkliga världen är Izanagi. Så du skulle inte kunna använda genjustu för att träna din kropp. Med detta sagt kan skuggkloner inte påskynda din kroppsträning. Skuggklonen kan bara överföra sin kunskap, inte dess fysiska vinster.

Med allt detta i åtanke, ja, genjustu som Itachis kan användas för att träna som Narutos skuggkloner. Itachi har visat flera gånger att du arbetar som om tiden gick normalt i Tsukoyomi, så det finns inget som hindrar dig från att träna. Det medför risker. Itachi dödade rakt upp någon genom att få dem att leva hela sitt liv i Tsukoyomi, och Kakashi gästfriades i flera veckor efter att han varit under Tsukoyomis effekter bara tre dagar.

1
  • "Itachi dödade rakt upp någon genom att få dem att leva hela sitt liv i Tsukoyomi", menar du Izumi?