Anonim

Minato Namikaze (Reanimation) [ReKit] på Attack Mission || Naruto X Boruto Ninja Voltage

Jag läste överallt att Orochimaru försökte återanvända den 4: e Hokagen under Chunin-examen, men han kunde inte återanvända honom för att han var förseglad i Soul Reapers mage. Men om han inte kan återanvända honom, vad var poängen med kistan? För att utföra reanimering behöver han först en värd. Han måste ha repeterat honom tidigare på en värd om det var möjligt. Så vad var poängen med att kalla till kistan?

Enligt Naruto wikias sida om Summoning: Impure World Reincarnation (specific revision),

För att utföra denna teknik måste användaren först skaffa sig en del av DNA: t för den person de tänker reinkarnera. Kabuto påpekar att detta i grunden motsvarar gravrån, även om blodfläckar eller organ som räddats efter målets död också fungerar. Själen för den avsedda reinkarnerade måste också vistas i den rena världen ( , j do); till exempel, de vars själar har förtärts av dödsguden kan inte reinkarneras. Men om det är ett fall där själarna befrias från insidan av Shinigami, så är en användare av denna teknik fri att reinkarnera dem igen.

Därefter krävs ett levande offer för att den reinkarnerade själen ska använda som ett kärl.

7
  • "Han måste ha repeterat honom tidigare på en värd om det var möjligt." om den här linjen ... vad baserar du detta på? Jag tror att detta aldrig har sagts eller underförstått.
  • @ytg Hur kan någon utföra reanimering utan fartyg? och se min redigerade fråga.
  • Relaterat: anime.stackexchange.com/questions/3281/…
  • @MadaraUchiha De förklarar inte den här saken.
  • @berserk som fortfarande inte förklarar den "tidigare" delen. Och jag tror att det är där din logik misslyckas.

Kom ihåg att Orochimaru inte kände till Shiki Fuujin, han visste inte om att inte kunna kalla till den fjärde. Shiki Fuujin hölls mycket konfidentiellt och användes bara någonsin två gånger under hela serien.

För en mer praktisk förklaring tänkte författaren troligen inte så långt framåt och orsakade att den tredje kunde "avbryta" den tredje kallelsen. Shiki Fuujin-förklaringen tillämpades senare antydt av vissa händelser som ägde rum.

1
  • Så det var ett misstag av författaren?

Som jag förstod det var varje kista för ett försök till uppståndelse. Uppståndelsen för den fjärde misslyckades som förklarats ovan. Jag antar att Orochimaru antingen inte visste att det skulle misslyckas eller inte var säker på att det skulle misslyckas, så han försökte ändå. Jag tror att kistor inte var de faktiska kistor som kropparna begravdes i, bara kroppar som användes för jutsu, eventuellt genererade av jutsu.

När det gäller att behöva en värd, säger det du kopierade bara att ett offer behövs, vilket antagligen ordnades utanför skärmen. Jag är inte säker på vad det har att göra med att kunna kalla till den fjärde hokagen.

1
  • Du kan se i avsnitt hur de gör omanimering. Till och med på naruto wikia (länk ovan) nämnde de att de måste utföra en ritual för återanimering. De tar först en levande person och gör några markeringar runt honom. Sedan använder de reanimeringsjutsu för att få tillbaka de döda på den personens kropp.