Anonim

Attack On Titan säsong 4 avsnitt Försenat! Här är varför!

Den första säsongen av Attack på Titan sändes från 6 april 2013 till 28 september 2013, som anges på Wikipedia. Även om anime är populär och det finns krav på andra säsongen, är den andra säsongen ännu inte släppt. Jag stötte på den här artikeln, som förklarar orsaken till förseningen som:

Enligt regissören händer det många saker i "Attack on Titan" -franchisen i år, vilket hindrar produktionen av andra säsongen och har försenat hit-anime till 2016. Det avslöjades också att förseningen beror på Hajime Isayamas bästsäljande manga som saknar två våningar, vilket gör det omöjligt för Araki att komma med en ny säsong.

Detta gör fans (som jag självklart) otåliga ... Vad är det här? saknar två våningar båge refererar till?

2
  • En liknande artikel tidigare i juni 2015: christiantoday.com/article/…. Nyheten om den andra säsongen har emellertid tillkännagivits sedan nov 2014. animenewsnetwork.com/news/2014-11-21/… Jag antar att författaren till dessa artiklar har tillgång till eventvideon (troligen från BD / DVD? Av filmerna) och skrev baserat på den informationen?
  • Jag har sett videon med tillkännagivandet och det finns ingen kommentar från regissören om förseningen. Andra videor på kanalen, om någon är intresserad.

Vad hänvisar denna brist i två våningar till?

Jag minns att jag läste det och jag tror att det borde ha läst "saknas a två våningar båge ", vilket innebär att det antingen inte fanns tillräckligt med material i mangan för att anime-skaparna skulle göra en andra säsong, eller att det närvarande materialet ännu inte hade avslutat någon identifierbar andra" båge ".