Anonim

Tech TopX: Nutanix avlägsnande

Bartolomeo har en ganska stark Devil Fruit. I Colosseum ...

... han kunde blockera varje slag med sin barriärfrukt. Han var verkligen uttråkad i denna kamp och hade inga problem alls.



För din information sägs "King Punch" som han blockerade från "The Fighting King" Elizabello II vara kraftfullare än en Yonko. Elizabello II - Wiki

Så min fråga är, kan han verkligen blockera allt?

Kan det blockera strålar, som Slow-Slow Beam från Foxy, och chockvågor, som vad Whitebeard skapade med sin Gura Gura Fruit?

5
  • djävulens frukt styrka beror på djävulens fruktanvändares styrka. Med detta tvivlar jag verkligen på att han kan blockera Whitebeard attack. Jag vet inte om det kommer från Foxy eller Boa.
  • Egentligen hittade jag detta i wiki om Elizabellos KING PUNCH "Det ryktas att en av hans slag till och med skulle kunna övervinna en Yonko." -onepiece.wikia.com/wiki/Elizabello_II
  • Whitebeard kunde bryta hav, så jag tror inte att han kommer att ha mycket problem med att bryta en barriär dock. Särskilt från en nybörjare, men förutom det tror jag att du måste vänta till nästa kapitel för att se utvidgningen av hans makt.
  • Jag tror att den här frågan har flera svar, för en del har visat att allt kan hända när det gäller krafter / förmåga och svagheter. Till exempel Buggy medan en skämt karaktär och definitivt inte den starkaste på något sätt var ogenomtränglig för Mihawks snedstreck. Samma sak med Magellan (gift) och Mr 3 (vax / ljus). Så han kunde mycket väl blockera en direkt chockvåg från White Beard, men med det sagt är White Beard väldigt intelligent fighter och jag är säker på att han bara skulle kunna arbeta runt det genom att rikta marken under honom eller något.
  • Hittills är barriären obrytbar och kan inte trängas in av något som attackerar honom. Så nu finns det en möjlighet att barriären kan blockera vad som helst. Och jag tror att det inte är fråga om åsikter, han frågade inte om Bartolomeo kan besegra Whitebeard, utan bara frågar om barriären kan blockera något eller inte. Detta kan besvaras med något nytt kapitel.

Wikia hävdar att det vid detta tillfälle är okänt om barriärerna har en skadegräns och jag håller med om detta. Det har ännu inte funnits några bevis på något som kan skada barriärerna. Så snart som skrivits (kapitel 788) verkar det som om barriären verkligen skulle vara oförstörbar.

De starkaste sakerna vi har sett barriärblocket är:

  • King Elizabello II's King punch, som påstås kunna ta ner en hel fästning. (kapitel 709)
  • Hakubas snedstreck (kapitel 773)
  • Gladius brott i hela kroppen (kapitel 773)
  • Fågelburet (kapitel 788)
  • Chinjao's Haki imbued drill (kapitel 788)

Det enda begränsningar vi hittills har sett är:

  • Det kan inte blockera ljud (kapitel 742)
  • Den har en ytareagräns (kapitel 754 och 757)
  • Endast en barriär kan produceras samtidigt. (kapitel 773)

Från och med nu verkar det inte som om han skulle kunna blockera slowbeam från Foxy, eftersom det skulle bestå av rena vågor som liknar ljud eller ljus. Å andra sidan skulle troligen strålen från Franky blockeras. I likhet med King Elizabello IIs King punch verkar det också som om han skulle kunna blockera Whitebeard's chockvåg.


Dessutom har Oda svarat på denna fråga själv på Volym 77, kapitel 773 SBS, och sagt att Bartolomeos hinder verkligen är begränsade till en åt gången och har en maximal kapacitet på 50.000 Bari-Bari eller 500 Pickle-Pori-Pori-Bari-Bari's.

Läsare: Oda-san, hej ~. Om Bartolomeo sa han något om hur hans barriärer har en gräns eller vad som helst, så hur många Bari-Baris värde är dess maximala kapacitet? P.N. Hoichael Jackson

Oda: Stor fråga. Det finns faktiskt en gräns för det utrymme som hans barriärer kan täcka, liksom hur många barriärer han kan sätta upp åt gången. Han kan bara hålla upp en barriär i taget, och de säger att den här barriären kan täcka upp till 50 tusen Bari-Baris !! Fantastisk! 1 Bari-Bari motsvarar ungefär 100 gånger den för 1 Bori-Bari-Bari, så med andra ord är hans barriärkapacitet bara cirka 500 Pickle-Pori-Pori-Bari-Bari's.

(Översättarens anmärkning: Bari, Bori och Pori är alla japanska ljudeffekter som ungefär översätts till "knasande".)

3
  • 1 TL; DR: Skadegränsen är okänd om den ens existerar men ännu viktigare genereras den bara i begränsade utrymmen
  • Han kan producera mer än en men begränsad hinder åt gången. Annars är svaret bra.
  • @ abhishah901 Min referens var verkligen fel, men Bartolomeo nämnde att han bara kunde producera en i taget i kapitel 773 i slutet av striden med Gladius