Anonim

Talar öppet om mental hälsa Fotografi och mental hälsa

Jag förstår det bara inte. Hur kan det finnas en kvincypopulation om de alla utplånades?

2
  • Hej. Om jag minns rätt, utplånades de inte helt, som det ses i mangan. Medan wikien säger att de "utplånades" av Shinigami för att upprätthålla balansen, fanns det fortfarande kvarlevande Quincies efter operationen. Därför kunde de befolkas, även om de strikt övervakades.
  • Valet av ord är förvirrande, jag vet ("utplånad" användes också i VIZ-översättningarna). Allt du behöver komma ihåg är att deras befolkning långsamt minskade genom åren och deras antal försvann inte på ett ögonblick, det finns fortfarande överlevande.

för att hela loppet som utplånades var en överdrift.

först vet vi i början av serien att det fanns några Quincy fortfarande runt som att Uryu utbildades av sin farfar Soken medan Uryus far var "pensionerad" från att vara en Quincy så det är tydligt att de inte alla hade torkats ut, mer så vi lär oss senare det

Ichigos mor Masaki är en Quincy

så de överlevande från att "utplånas" var inte begränsade till en enda familj

i 1000 års blodkrigsbåge får vi reda på att hundratals år innan Quincy utplånades fanns det en annan konflikt mellan Quincy och Soul Reapers där Quincy-förfäder, Yhwach, förlorade sina krafter efter denna strid och inte återupplivade i 990 år (900 år för att hans kropp ska återupplivas och 90 år för att återfå intellektet) +9 år till för att han återfått sina tidigare krafter.

För cirka 1000 år sedan, under okända omständigheter, kunde Genry sai Shigekuni Yamamoto inte döda honom. Någon gång runt eller under denna händelse bevittnade Yhwach förmågan hos Yamamotos Bankai, Zanka no Tachi. Efter hans strid med Yamamoto förlorade Yhwach förmodligen sina krafter. Quincy folklore talade om honom som "Den förseglade kungen": efter 900 år av att vara förseglad, skulle han återfå sin puls; efter ytterligare 90 skulle han återfå sitt intellekt; och efter 9 år till skulle han absorbera kraften hos varje "oren" Quincy för att göra deras förmågor till sin egen.

Källa: Yhwach> Historia (4: e stycket)

efter Yhwachs nederlag återstod resten av Quincy som följde honom gömde sig i Seireitei och använde Reishi för att skapa ett osynligt utrymme där de gömde sig i väntan på Yhwachs återkomst, dessa Quincy kallades Wandenreich.

Eftersom Wandenreich var dold från Soul Reaperd och behöll en låg profil, skilde de sig inte från gruppen som hotade balansen nästan 800 år senare vilket ledde till att Soul Reapers "utplånade dem". så även om det var ett fullständigt folkmord av Soul Reapers skulle det alltid finnas Quincy kvar i Wandenreich.

också Yhwach har makten att dela sin själ som sedan används för att odla Quincy-krafterna hos den personen innan han tar tillbaka den del av sin själ som han delade, så så länge Yhwach existerar kan Quincy återfödas

Alla Quincies som man kände till torkades bort. Det är ungefär som i boken "The Knife of Never Letting Go", människorna tror att allt Spackle torkas, men bara borgmästaren (i det här fallet Old Man Yama) visste att de fortfarande levde mycket. Hoppas det här svarar på din fråga.