Anonim

Houdini Rope Escape

Jag syftar på när han har problem med att förvandlas till Titan i full storlek efter att han genomgått intelligens- och uthållighetstestning. Det hände i kapitel 53 i serien under Uprising Arc.

Detta är ett citat från Attack on Titan Wiki:

Under ett experiment för att testa Erens härdningsförmåga faller en avskuren Titans form av Erens till marken. Hange kan inte få svar från honom och eftersom Levi märker att denna Titan är underutvecklad, tar Mikasa och Hange bort Erens kropp från Titan. [...]. En dag senare vaknar Eren äntligen. Han verkar inte komma ihåg något från experimentet och är upprörd över att upptäcka att det inte fanns några tecken på härdningsförmågan. Hange förklarar att eftersom Eren förvandlades utan att kunna använda härdningsförmågan bestämde de sig för att köra intelligens- och uthållighetstester. [...]. Men efter en timmes testning blev Eren plötsligt, efter att ha skrivit något om sin far, oförmögen att utföra uppgifterna och lämnade så småningom sin Titan-kropp. Efter 30 minuters vila förvandlades han igen. Men den här gången var hans Titan-form bara 13 m lång, i motsats till de vanliga 15 m, och kunde inte utföra några av intelligenstesterna. För tredje gången var Titan bara 10 m lång och var ofullständig, med hans människokropp fäst vid den fastare än tidigare. Eren tar denna nyhet som ett bevis på att operationen för att återta Wall Maria inte kan utföras för tillfället.

Varför hände detta och hur löstes det?

0

Jag är ganska säker på att detta beror på det faktum att det blir energi att bli en titan. Seriellt förvandlas till en sådan som bar på honom, så att han inte kunde förvandlas till den normala fullstora titan med normal titanintelligens. Om han brände tillräckligt med energi som en titan eller genom regenerering, skulle han inte kunna förvandlas till en titan alls på ett tag, vilket fastställdes mycket senare i mangan.

1
  • Detta bör vara det valda svaret

Ingen vet varför detta händer. Även Eren kan inte komma ihåg vad som faktiskt hände och det har inte lösts förrän nu (59). För närvarande följer de Erwinplan. Frågan kan besvaras i framtiden.

Anledningen till att Eren ibland inte kan förvandlas till en titan för att han inte har ett mål att fokusera på, till skillnad från sin första transformation som han fokuserar på att inte dö och sin mors vision, ibland utlöser hans ilska hans tranformation. Annies omvandling var till exempel lättare för henne eftersom hon var kallblodig när hon fick Eren. Innan den sista espioden ber Armin Eren att lämna sin mänsklighet och blev ett monster för att kunna bekämpa Annie. Jag har inte läst mangan men jag forskar på Attack on Titan och jag kommer att läsa mangan.

Eren kan inte förvandlas för syftet. Eftersom det är en möjlighet som förvandlas till titan behöver solljus och energi. Jag är säker på att Eren behöver solljus / energi och bita i fingret samtidigt. I avsnitt 23-24 undvek Annie att gå mörkt under jorden. Om hon gick in och bett fingret skulle hon inte kunna förvandlas. Det är därför Annie och andra titan shifter alltid på utsidan för att transformera.

Anledningen är handlingen: D Han var tvungen att fångas av Kennys goons så att historien kunde hända: D.

Okej, men med all allvar måste Eren vara stark, både mentalt och fysiskt. Efter dussintals test var han nog. Han kände inte till sina gränser då och före testet lyckades han bara transformera helt 3 gånger - alla mycket slumpmässigt.

Jag tror också att det beror på hur stark Titan Power är.

SPOILER: Carting Titan är förmodligen den svagaste, men kan förbli i titanform längst. Colossal Titan är enorm, så han är väldigt medveten om när han ska förvandlas till en - Ww kan se Nertholdt-transformin io Collosals överkropp under säsong 3, men dagen senare bärs hon av Reiner. Han kämpar aldrig tillbaka när han och Reiner attackeras av tanklösa titaner även om de båda nästan blir ätna, så han behöver förmodligen mycket energi för att omvandla. Eren har två titan-krafter. Hans transformation är förmodligen mer nedslående än pansar eller kvinnliga titaner.

Anledningen till att han inte kan förvandlas till en Titan efter behag är att han bara kan göra det om det finns ett uppsatt mål i åtanke. Det är också därför han inte kunde vända sig till en Titan när han var i brunnen, men senare när han satt vid bordet med resten av sin grupp och han tappade sin sked och sedan fortsatte att plocka upp den växte han en Titan-arm.

1
  • 1 Läs frågan igen, du tänker på fel händelse.

Jag tror att eren inte hade tillräckligt med energi och solljus så han kunde inte förvandlas till full titan. Så det är därför Annie och Zeke om alltid utanför för att förvandla.