Anonim

[Holiday Special 2018] Goku och Vegeta vs Goku Black and Baby Vegeta? !!

När Goku, Gohan, Vegeta och Trunks förbereder sig för att träna för att möta Cell Goku varnar dem för att Hyperbolic Time Chamber är tillräckligt farlig för att de inte kan träna ensamma i den.

Men det finns inget liv där inne. bara en byggnad och öppna tomt vitt utrymme. hur krävande är det för farligt att träna där ensam?

Mitt svar är endast meningsbaserat men jag tror att det har att göra med det faktum att ingenting finns där förutom vit tomhet. "Faran" kommer från den psykologiska karaktären, eftersom en ensam person så småningom skulle bli galen utan någon objektreferens. Överallt runt dig är bara en oändlig vithet så att det troligtvis påverkar ditt mentala tillstånd enormt.

Hur som helst är det den enda anledningen som jag tänker på.

Tyngdkraften inne i tidskammaren är mer än din genomsnittliga jord. Tänk om någon svimmade mittemellan ingenstans? eftersom det är stort.

Det skulle vara säkrare för två personer att träna åt gången.

Förhållandena inom rummets träningsområde är extremt straffande för kroppen. 10 gånger jordens tyngdkraft, temperaturer som fluktuerar snabbt mellan -40 och 50 grader Celsius, och 1/4 fjärde jordens lufttryck; försök att göra en intensiv träning under arktiska, öken- och höghöjdsförhållanden samtidigt med extrem tyngdkraft som läggs ovanpå den. Sedan lägger du till den psykologiska vägen att vara i en så tom miljö under längre perioder.

Hyperbolic Time Chamber har bara en dörr för in- och utgång. Om någon tränar ensam och går för långt från ingången kommer han att vara låst där för alltid.