Anonim

Rimuru förvandlas till sin mänskliga form !!! 😲

Jag har inte läst manga eller ljusromanen från That Time I Got Reincarnated as a Slime och jag undrar, hur fick Rimuru Tempest sin mänskliga form?

Kan det vara så att han dödade och åt flickan som fängslade Veldora? Eftersom jag ser att hans / hennes utseende liknar henne ...

2
  • Du kommer att få reda på när anime fortskrider. Jag kan lägga till ett svar om du mår bra med spoilers.
  • Jag mår bra min vän .. Min nyfikenare viktigare ..: D

Din observation att hans mänskliga form ser ut som Shizue är perfekt. Jag är inte säker på exakt hur långt anime har kommit, men baserat på Wikipedia borde de ha lämnat efter att ha träffat dvärgkungen, Gazel Dwargo.

Under de kommande avsnitten kommer vi att presenteras för Shizues karaktär och hennes historia. Såvitt jag vet har hon egentligen ingen relation till fängelset av Veldora (wiki nämner ingenting heller). Möjlig orsak till förvirring förklaras i slutet.

TL; DR:

Ja, han absorberar Shizue och är indirekt orsaken till hennes död. Det var dock Shizues begäran att han skulle absorbera henne, och hans handlingar var att rädda henne. Så det fanns ingen fiendskap.

Backstory:

Shizue är också en japan, men till skillnad från Rimuru som reinkarnerades kallades hon till den här världen av demonherren Leon Cromwell. Han fortsätter sedan med att göra henne värd för Ifrit, en högt rankad flamanda, för att låta henne överleva den kallande prövningen. Han fortsätter sedan att använda henne som ett verktyg, en general i sina arméer. Hon räddas senare av hjälten när Leon Cromwell flyr, och hon använder Anti-Demon Mask för att hålla Ifrit undertryckt.

Möte med Rimuru:

Shizue träffar Rimuru när hon går med i ett parti äventyrare på väg till skogen för att undersöka Veldoras försvinnande. Det här är samma fest som vi ser tidigare, när Rimuru först flyr ut från grottan som en slem. Rimuru räddar dem medan de jagas av monster, och de växer och litar på honom även om han är ett monster.

Hur Rimuru får den mänskliga formen:

Rimuru och Shizue binder mycket över sin gemensamma nationalitet, och han visar hennes visioner om hur landet har förändrats sedan hennes tid. När Shizue vars livskraft försvagas övertas av Ifrit, besegrar Rimuru och absorberar Ifrit med hjälp av Rovdjur skicklighet och lämnar Shizue oskadd. Men med källan till hennes krafter borta kan Shizue inte överleva mycket längre och åldras snabbt. Hon förmedlar sin vilja till Rimuru, som är att besegra Demon Lord Cromwell som orsakade henne sådana svårigheter och ta hand om hennes ånger - 5 barn hon undervisade och 2 individer. Hon ber Rimuru att vila henne i sig själv, och han absorberar henne och tar på sig en form som är ganska lik henne i utseende.

Jag hoppas att det svarar på alla dina frågor.


Redigera nr 1:

Veldora nämner verkligen att han var fångad av Yuusha eller Hero, som var en vacker flicka med snövit hud och silversvart hår i en hästsvans. Detta är dock inte Shizue. Shizue räddas av samma hjälte, som nämnts tidigare. Jag följer Manga och inga ytterligare detaljer har givits om hjälten, men du borde kunna hitta mycket information på Wiki.

3
  • Jag tittar på anime och veldora säga att flickan slog honom och fängslade honom .. Kanske fel översätt i sub .. Tack .. :)
  • Åh, jag ska kolla igen och uppdatera
  • Uppdaterade svaret. Förhoppningsvis bör det rensa upp saker