Anonim

Android Developer Story: Le Monde ökar prenumerationerna med Google Play Billing

När Suitengu förklarade för Kamiya hur han redan hittat sin syster och hon hade varit med honom hela tiden (i form av ett förkolnat benfragment kvar från sin aska), visas det att Suitengu fick reda på att Yui har sålts som en prostituerad och hade blivit "trasig" efter år av missbruk.

När hon såg Suitengu började hon be honom om pengar och började suga på fingrarna. Suitengu grät en blodtår som hon svällde innan han kramade henne. Det är uppenbart att Suitengu använde sin kraft för att vila Yui medan de kramade.

När Yui dog log hon. Jag undrar, log hon för att hon insåg att mannen som kramade henne var hennes äldre bry, eller var hon glad att hon befriades från sitt liv som prostituerad?

1
  • Varför inte båda? Smärta kan vara ett utmärkt sätt att snabbt framkalla nykterhet, så efter att ha kommit till sinnet kunde Yui ha kommit ihåg sin bror och förstått den förbannade hemska situationen, hon omfamnade sin bror ännu en gång och släppte sitt liv.

Jag tror att hon var glad att vara fri från sitt liv som prostituerad - När Suitengu kommer in, behandlar hon honom som en annan klient, tigger om pengar och initierar intimitet genom att suga på fingrarna.

Yuis liv var ett vrak och du kan se på scenen att hon har reducerats till ett svagt överlevnadstillstånd efter att ha behandlats illa i (förmodligen) år. Hon var sannolikt glad att hon var fri från det levande helvetet hon var i.

Hennes leende kunde tolkas som ett slutligt erkännande av sin bror, men personligen tvivlar jag på det - hon är förvirrad och avvisande från både musikboxen och när Suitengu kramar henne är det bara ögonblick innan vi ser hennes hand tappa att hon ler.