Anonim

Vad händer när du slutar äta snabbmat i 7 dagar

Om en person redan har ätit en djävulsk frukt, vad händer med honom om han äter en annan djävulsk frukt?

8
  • Detta kan svara på din fråga: anime.stackexchange.com/questions/9953/…
  • det finns ett svar. thnx @ EroS nnin
  • @ EroS nnin Det är inte en duplikat, det skulle inte heller vara det. Dessa två frågor ställer specifikt till Blackbeard och Brook. De här frågorna ställs generellt och skulle därmed resultera i ett helt annat svar, för som vi vet kunde Blackbeard konsumera 2 frukter, medan de flesta andra användare inte kunde.
  • @ EroSɘnnin Ow, höger, förstår jag. Det verkar som att jag inte läste ordentligt din kommentar och antog att det var en av de auto-genererade dubbletterna. Förlåt för det.
  • @PeterRaeves lol det är okej. Jag borde ha gjort kommentaren tydligare: P

Deras kropp skulle explodera spårlöst och de skulle dö ...

Under Enies lobbybåge, i kapitel 385, ser vi hur Jabra blir rädd när han ser girafffrukten och bubbelfrukten. Han hävdar att det finns ett rykte som säger att när en förmåga användaren kommer nära en djävulens frukt, kommer djävulen att komma ut ur frukten och börja slåss med djävulen som finns i hans kropp och det skulle få hans kropp att explodera. Detta motverkades omedelbart genom att Bluenote sa det Grandline-forskare har redan upptäckt att kroppen bara skulle explodera om två frukter äts av samma användare. Därför tros och tydligen bevisas att att äta två djävulens frukter skulle få en persons kropp att explodera.

Senare under Marineford-bågen, i kapitel 577, har vi sett ett undantag från detta fall. Blackbeard sågs ha två Devil Fruits samtidigt. När Whitebeard dog extraherade han förmodligen djävulen från Whitebeards kropp och lade den i sin egen. Hur Blackbeard kunde extrahera det och om hans kropp inte exploderade på grund av att det var annorlunda, på grund av Dark Fruit-krafterna eller på grund av en annan anledning, kan läsas här.