Anonim

Equivocada - Thalia

Fråga

Har Manias-versionen av "Sanki Tousen" gjorts tillgänglig för försäljning, eller finns det alternativt ett meddelande om att den inte kommer att göras tillgänglig för försäljning? Det är, i synnerhet, inte en del av "Akibas samling", till skillnad från alla andra EDs.

Bakgrundssammanhang

Så, in Akibas resa: animationen, det finns dessa tre karaktärer, Mayonaka Matome, Denkigai Niwaka och Arisa Ahokainen. Inom showen bildar de en idolenhet som heter "Manias".

Dessa tre karaktärer uttrycks av TAKAHASHI Rie, KOUNO Marika och NAGAKU Yuki. I verkliga livet utgör de en idolenhet som kallas "hörlurar".

Manias "varumärkeslåt" är så att säga en låt med titeln "Sanki Tousen" ( ). De utför den här låten som en insats i avsnitt 3 och igen i avsnitt 11. "Sanki Tousen" framförd av Manias är ED för avsnitt 4.

Separat utför Earphones (den verkliga idolenheten) samma låt som ED för avsnitt 3. Earphones-versionen av "Sanki Tousen" är spår 3 på albumet "Akibas samling".

Du kanske sitter där och undrar varför jag ställer den här frågan, med tanke på att jag just har påpekat att Manias och hörlurar består av exakt samma personer. Vilken skillnad kan det vara mellan de två versionerna av låten?

Tja, det visar sig att Manias-versionen är urskiljbar i karaktär, medan hörlurarversionen inte är det. Detta är lättast att upptäcka med Nagaku Yuki, vars karaktärsröst (Arisa) skiljer sig mest från hennes vanliga sångröst. En noggrann jämförelse av de två versionerna av Arisa solo-vers som börjar "seseragi"kommer att göra det klart att de två versionerna är subtilt olika.

Och tyvärr visar det sig att svaret på min fråga är att Manias-versionen av "Sanki Tousen" verkligen inte kommer att säljas. Kommentarerna till den officiella YouTube-uppladdningen av TV-storlek Manias-versionen av "Sanki Tousen" säger lika mycket:

※ こ ち ら の 「ま に あ ー ず ver.」 の 楽 曲 は ニ メ 放送 用 の 音源 を 特別 に 掲 載 し て お り ま ま す。
CD に は 収録 さ れ ま せ ん の で 、 ご 了 承 く だ さ い。

(Ungefär: "Detta är en speciell uppladdning av" Manias-versionen "av låten med hjälp av ljudet från TV-sändningen. Tänk på att den inte kommer att finnas på CD: n.")

Vilken skam.

1
  • @ Memor-X Ja, förlåt, min dåliga. Lagt till.