Anonim

att vara en hårig tjej

Jag tittade på den här anime för 1-2 år sedan men kommer inte ihåg namnet. Jag skulle vilja titta på den igen. Att döma av anime-stilen är ganska ny, jag skulle inte säga mer än 5 år gammal. Historien handlar om en flicka i tonåren som bor hos sin far. Sjukdom är inte riktigt ordet för det, men hennes tillväxt har slutat resultera i att hon ser ut som en första eller andra klassare. Hon blir kär, men jag kommer inte ihåg hur det slutar. Eftersom hon är en tonårsflicka är hon mycket försiktig med mode och hennes största problem är att hitta kläder som hon gillar. Till slut börjar hon designa kläder för barn och människor med samma problem som henne.

6
  • Vilken typ av anime såg det ut? Shoujo, shounen? Ser det ut som en annan anime?
  • Spelade hon en inspelare?
  • Hon spelar inget instrument. Jag kunde komma ihåg åldern fel. Efter att ha funderat över det tror jag att hon är vuxen. Jag tror att jag minns att jag såg henne dricka öl. Kan inte säga att jag kommer ihåg om det såg ut som en annan anime.
  • Om det är någon hjälp hade flickan ljusrosa hår, någonstans mellan axlarna och midjan. Hon älskar också en pojke som bor i samma kvarter som hon, men han ser henne som en liten flicka.
  • Jag känner inte anime, men jag känner till en fullfärgad webtoon exakt så, The Friendly Winter, även om jag inte har läst den till slutet, så jag vet inte slutet, och hon har verkligen inte rosa hår.

Såvitt jag vet är det som någon redan nämnde, The Friendly Winter.

En 19-årig flicka med en sällsynt tillväxtstörning som lämnar henne i kroppen av ett litet barn möter en pojke med en psykisk störning, som har tanken på en liten pojke i en 17-årig kropp. En vänlig vinter delar med oss ​​den förtjusande historien om deras dagliga liv, glädje och trängsel.

Du kanske felaktigt kom ihåg det som en anime eftersom det är helt färgat. Det är faktiskt en koreansk Webtoon. Hennes hår är tillräckligt nära för att bli fel i minnet som rosa.

I slutet,

hon har visat sig vara en skicklig affärskvinna som driver en barnklädesmodell.