Anonim

Honored Sage Mode! Naruto Shippuden avsnitt 131 Reaktion / recension!

Tsunade är barnbarnet till den första Hokage, Hashirama Senju. Hon tjänade som den femte Hokage av det dolda bladet men var är hon nu i Boruto? Är hon död?

2
  • Ganska säker på att hon gick i pension ...
  • Hon är inte död, hon gick bara i pension.

Så vitt vi vet lever Tsunade fortfarande. Efter det fjärde världskriget i Shinobi går Tsunade i pension som 5: e Hokage, och hon kan ha fortsatt sin tradition med att lämna Konoha efter andra världskriget i Shinobi när hon gick i pension som Shinobi.

Även om detaljer om Tsunades vistelseort i Boruto-serien inte har släppts helt har vi do vet att hon fortfarande lever vid 5 Kage-toppmötet i Naruto kapitel 700. Detta 5 Kage-toppmöte inträffade 15 år efter fjärde världskriget i Shinobi, som kallades av den 7: e Hokage

Femton år efter fjärde världskriget i Shinobi, sammankallas ytterligare ett Kage-toppmöte i Konohagakure av den sjunde Hokage.

Under detta toppmöte återförenades Tsunade med de andra pensionerade Kages

Tsunade deltar i Narutos äktenskap med Hinata Hy ga. Yamato springer runt före ceremonin och gör slutliga förberedelser, som Tsunade ibland erbjuder råd om.

...

Ny era

Tolv år senare, medan ett fem Kage-toppmöte hölls i Konoha, besöker Tsunade och den andra pensionerade Kage den tredje Tsuchikage för att, som Tsunade uttrycker det, bli full och klaga på saker.

Just nu är det för tidigt att definitivt säga; hon levde fortfarande i slutet av Naruto Shippuden så vi kan anta att hon kommer att bli en mer betydande karaktär senare i serien.

Inte alla karaktärer från Shippuden har tagits in i Boruto ännu i anime eller manga. Ge det tid så får vi se.