Anonim

KABUTO ÄR ETT MÅSTE F2P-ENHET !!! TIPS VAD Ska man köpa i myntbutiken (Naruto Blazing)

Såvitt jag vet kom Tobi inte till rampljuset förrän Sasoris död (jag pratar enligt den kronologiska ordningen för teleserien). Han samarbetade med Deidara efter Sasoris död. Han kände Nagato och hans team långt tillbaka men han var inte proaktiv med organisationen i början av serien.

Varför var han inte frivillig själv? Är det för att Akatsuki arbetar i par och han inte hade någon? Eller väntade han på rätt ögonblick för att gå med i organisationen?

4
  • Det måste troligen vara att Obito bara väntade på rätt chans. Med Nagato som fungerande chef för Akatsuki, skulle han inte bara vilja komma in och ta över eftersom medlemmarna inte heller skulle vilja det. Obito var dock hjärnan bakom genomförandet av planen.
  • snälla sätt det som ett svar !!!!
  • Det är lite litet att postas som ett svar. Jag har inte heller några referenser som stöder mitt svar. Jag skulle antagligen lägga upp en när jag får lite tid (naturligtvis om det inte finns något annat svar då) :)
  • säker ..... ditt svar skulle vara mycket uppskattat om du kommer med några fakta ..... även om jag tänkte som du först men jag måste förstå vad andra tycker om det ..... ^ _ ^

Tobi var hjärnan bakom planen. Men han använde Nagato för att genomföra sin plan. Han utnyttjade Nagatos hat mot stora länder. Han var död som obito för världen. Så han ville gömma sig och arbeta bakom scenen så att han kunde hålla sin identitet dold för alla innan han kunde samla alla bijuus. Land av regn var också alltid en hemlig nation. Och Akatsuki hade redan en stark bas. Det gav honom en perfekt plats att gömma sig. Men mot slutet när allt fler akatsuki-medlemmar dog tvingades han att komma till rampljuset.

3
  • men skulle det inte ha varit bättre att han var aktiv från början?
  • han kunde ha undvikit akatsukimedlemmarnas död ...
  • ja men han ville samla bijuus. förutom detta hade han ingen användning av aktsuki. så länge de fick biuus var hans plan bra. en också akatsuki kunde fånga alla biijuus utom 8 och 9tails. med tanke på deras höga framgångsgrad varför skulle han blanda sig i deras arbete eftersom de vill slutföra sitt arbete för honom.