Anonim

Sanningen om Itachi Uchiha - #Naruto Shippuden Ultimate Ninja Impact

När Naruto pratar med Kyuubi är hans sinne eller hans ande inne i Kyuubi?

Vad händer när han springer? Har han något som en autopilot?

2
  • Jag tror att när Naruto pratar med Kyuubi och springer samtidigt eller gör något annat, är det som när vi tänker på något men ändå är medvetna om vad vi gör.

Det är som att tänka medan du kör, eller ringa ett samtal.

Hans sinne är där, men han är också medveten om sin omgivning, han tittar inte ut i rymden.

Det är också mycket troligt att dessa interaktioner sker mycket snabbare än vi ser dem (i den verkliga världen), precis som tankar och drömmar upplevs av hjärnan på ett ögonblick, medan det för oss verkar som om det tog minuter (i verkligheten tog det mindre än en sekund).

1
  • 3 I vissa fall pratar Kurama och Naruto i realtid. Jag tror att de saker de gör i Narutos sinne medan de pratar är bara en representation eftersom det skulle se mycket intressant ut.

Det är mer som när vi pratar med vårt inre jag när vi slår på en tjej.

Is she looking at Me ? Why is she looking ? 

När du först lär dig cykla måste du tänka mycket och sedan efter en gång blir det automatiskt.

Naruto behöver inte göra medvetna ansträngningar för att prata med Kyuubi, han kan samtidigt prata med Kyuubi och göra andra saker, eftersom det är automatiskt nu.

Det kan vara som skuggkloner. En av hans skuggklon samvete pratar med kuruma medan andra springer. När prat är klart ångrar han helt enkelt jutsu och känner till sin lilla konversation med kuruma.

Under starka stunder kan han inte springa och prata, eftersom han var tvungen att koncentrera hela sitt chakra på ett ställe.

Ibland kan Naruto prata med Kyuubi (Kurama) utan att behöva gå in i hans sinne. Han går vanligtvis in i sinnet när han verkligen måste, vill eller bara behöver kraft. Men om han inte faller eller står still men han faktiskt springer, brukar han inte tänka på att se Kyuubi, annars kommer han att slå något. Han måste sluta om han vill se räven. Det är därför han kan prata med Kyuubi eller Kyuubi pratar med honom utan att Naruto behöver gå in i hans sinne.

p.s: Den nio tailed räven heter Kurama.

1
  • Jag har fixat grammatiken på ditt inlägg, men det behöver fortfarande några referenser eller citat för att motivera dina påståenden.