Anonim

Sanji flyr från Vinsmokes - ett stycke avsnitt 804

Edward Weevil introducerades som Whitebeards biologiska son, men alla som var en del av Whitebeard Pirates vägrade att tro honom och hävdade att de var Edward Newgates enda söner.

Berättar Edward Weevil verkligen sanningen om att vara Whitebeard's son? Finns det några ledtrådar om vem hans far är?

Det finns för närvarande inget bevis på påståendet att Edward Weevil är Whitebeard's son.

Vivel självutnämnd själv att vara hans son och hans mor stödde denna teori av självutnämnande att vara "Newgates älskare". Det är också okänt varför WG accepterade honom i de sju krigsherren och om de bara agerade på detta rykte eller har något dolt bevis på hans påståenden.

2
  • 1 Huruvida Weevil faktiskt är släkt med Whitebeard var förmodligen obetydligt för WG när de gjorde honom till krigsherre. Han agerade redan i deras intressen innan hans utnämning jagade Whitebeards tidigare besättning och allierade (som inkluderar skickliga nya världsbesättningar) med brutal effektivitet. Att tappa sin enorma bounty och därmed tillåta enkelaren att agera med färre hinder skulle ha verkat ett bra samtal. Det skadar inte att du med ett ögonblick kanske tänker "ehhh ... han kanske är släkt med Whitebeard?"
  • @Gatchwar Visst, men eftersom det var i NV, skulle Weevil inte behöva något WG-stöd för att han skulle rasa mot andra piratbesättningar. Det är därför jag sa att WG kanske vet något mer än resten.