Anonim

Topp 10 sorgligaste sitcom-ögonblick

På lådan för DVD- och Blu-ray-versionerna av Min granne Totoro, det finns en bild av karaktärerna från filmen som fiskar med Mei som fångar en krabba. Vi älskar bilden men kan inte hitta scenen i filmen. Var kommer den här scenen ifrån?

1
  • Någon som planerar en resa till Ghibli Museum snart?

Jag kanske har svaret. Det verkar som att detta aldrig var en scen som faktiskt inträffade i filmen alls i My Neighbor Totoro (The Movie). Det var faktiskt ...

En reklamkonst för filmen My Neighbor Totoro

Jag kom till slutsatsen när jag själv tittade på filmen tre gånger för förtydligande och frågade några av mina vänner som hjälpte mig att forska lite.

4
  • Jag har ingen aning om detta men kanske måste det bara vara en del av den utökade versionen för DVD.
  • Ja, jag var inte säker på detta någonsin. Jag har faktiskt inte sett filmen My Neighbor Totoro tidigare. Jag tittade på det med mina vänner för några dagar sedan för att försöka ta reda på svaret på den här frågan.
  • Så konstigt, du skulle tro att det skulle finnas någon hänvisning till detta någonstans online. Min DVD- och blue ray-låduppsättning har inte den här scenen någonstans, inte ens i extramaterialet utom på framsidan av lådan
  • Jag har inte DVD-boxuppsättningen, när jag tittade på det slutade jag med att bara strömma den online.Men slutligen köpte jag en digital kopia. Den här frågan stumpade mig eftersom jag inte kan hitta något nyttigt att lägga till mitt svar på grund av begränsad information.