Anonim

Kämpar för den amerikanska arbetaren

Vem är pojken i kistan som vaknar i sista avsnittet av andra säsongen, Meteorens tvillingar? Vilken betydelse spelar han? Varför ser han ut som Yin?

Om det fastnar vagt nära mangan är det Kagutsuchi (det som är okänt) som skapas när Izanami (Yin) och Izanagi (Hei eller Shion) binder som förutsagt i Mikata-dokumenten.

Izanagi tittar på den falska havsbotten och väntar på Izanami. Izanami kommer att korsa havsbotten och så småningom träffas de två. När de gör det kommer himmel och jord att delas i två, och där öppnas helvetets port. Från porten kommer en fram, en varelse okänd. Och stridigheter kommer att fortsätta i evigheten.

3
  • varför har du en blockcitat och ingen länk?
  • 1 Trodde inte att det var nödvändigt eftersom hela handlingen under andra säsongen kretsar kring offerten.
  • 1 Vilken manga? Enligt detta svar finns det ingen manga som följer berättelsen om Gemini.

Den ryska pojkens makt är att skapa kopior. Han skapade den ryska flickan som en klon av sig själv. De noterade att en sak alltid var annorlunda i hans kloner; för den ryska flickan var det kön.

Samma sak hände med pojken på bilden. Det är en klon av Yin med könsbytet. Den ryska pojken skapade en kopia av jorden, som jag förstår den, och på den kopia jorden finns det också en Yin.