Anonim

Ed O'Brien Sustainer Stratocaster® | Artist Signature Series | Fender

Jag har sett En bit under en lång tid. Jag märkte att Nico Robin under någon rolig scen aldrig ses som något roligt eller konstigt ansikte medan alla andra besättningsmedlemmar på Straw Hat gör det.

Nämnde Oda någon gång detta specifikt?

6
  • Det passar bara inte hennes personlighet. Hon är den mammaliknande figuren i gruppen som ser barnen och farfar vara fåniga, skrattar och går tillbaka till läsning.
  • Det finns ett fyllnadsepisod där Robin dansar och tänker att hon är i en pjäs. Och hon ler mycket till Luffys, Usopps och Choppers lättsinnighet. Men om du frågar om de överdrivna reaktionsansikten ... finns det en bländning i Punk Hazard på pälsen som hon skulle stjäla sedan hon frös. Det är allt.
  • @DazC ja jag har sett det
  • Hon har log mer efter Enies Lobby, men du har rätt. Såvitt jag minns har det bara varit ett ögonblick där hon svarade ganska av karaktär och mer som "en vanlig människa". Det var i kapitel 728: i.stack.imgur.com/nB3Y7.png
  • Jag har sett Robin med ett roligt ont ansikte, tillbaka när de var i Punk Hazard där de kämpade med besättningen på Half Crocodile half human (glömde hans namn), Robin tillsammans med Luffy och andra var desperata efter att ha varma kläder, och så det var att deras ansikten blev "onda" ....

Nico Robin hade en ensam barndom. Hennes mor var ute på sin expedition för att avslöja det ogiltiga århundradets hemligheter. Hennes enda vänner under hennes barndomsdagar var lärarna från Ohara och Saul under en tid.

Under sin tid med Saul visades hon le och skratta på ett roligt sätt.

Men snart, vid 8 års ålder, efter utrotningen av Ohara tillsammans med sina vänner och mamma, var hon på språng med en rikedom på 79 miljoner beri.


Hon var alltid riktad av alla som fick reda på hennes sanna identitet. Det här är en mycket barndom för ett barn. Tillräckligt för att göra ett barn till en "seriös" typ och stjäla deras humor.

Under Enis Lobby-båge nämner hon också sin rädsla:

Det framgår av detta att hon alltid var övertygad om saker och lade en stor börda på sig själv. Hon höll sin sorg och bekymmer för sig själv, och i en sådan situation är det mycket sällsynt att en person gör roliga uttryck, snarare ser de kallt ut.

1
  • För att vara ärlig, efter att Luffy har gett henne tillbaka sin vilja att leva på Enies Lobby, har hon sett leende oftare. Om något älskar jag karaktärsutvecklingen på Robin.

Robin reagerar aldrig för mycket på saker. Hon är en mycket mogen karaktär, tar saker lugnt och på ett genuint sätt. Hennes humor är mestadels torr, vilket inte lämpar sig för dumma ansikten heller.

Jag tror inte att Oda skulle nämna detta direkt, eftersom han antagligen tror att det framgår av hennes karaktär.

2
  • 1 Detta är odetaljerat men överlägset de andra svaren. Det är helt fel att säga att hon är kall eller till och med cynisk efter Enies lobbybåge. Hon är inte dum men är glad och nöjd. Dekriptionen av henne som moderfiguren kom dock direkt från Oda och jag tolkar det som hans beskrivning av hennes personlighet.
  • Det är intressant. Beskrivningen av henne som en moderlig figur är vettig. Hon ger vanligtvis viss känsla till gruppen när hon är ute med de i gruppen som kan behöva lite moderskap.

Jag läste inte något officiellt. Men jag tror att det bara är en del av dess kalla personlighet, som du borde veta, tänker hon alltid på den värsta möjligheten när någon fara kommer (skrämmer Usopp och Chopper i processen, kanske avsiktligt xD).

Nu gör hon det. I kapitel 924 tar hon äntligen ett ansikte.

Även om hon betraktades som moderlig figur och ofta skrattade över att titta på andras dumhet, gjorde hon några konstiga saker, inklusive:

  • Sanjis dockningsförslag, medan han är i Thriller Bark.
  • Oars fastnar i marken och hjälplös scen.
  • Rockplats i Punk Hazard.
  • Tontatta huvudkontors scen i Dressrosa.
  • Lägg upp fågelburscener.

Även om de är få finns de faktiskt. Därför gör det dem ännu mer speciella, för de är så sällsynta.

Här är två andra fall där Robin gör konstiga ansikten. Det är väldigt sällsynt, men det gör mig glad att veta att hon inte längre är osårlig för dem.