Anonim

D-vitamin och COVID-19 - Intervju med Bruce Hollis, Carole Baggerly och Dr. Carol Wagner

Jag letar efter en manga / manhwa som jag läste för 10 år sedan.

Jag vet inte om det var manga eller manhwa eftersom det var i Hong Kong och översatt till kinesiska. Det var i en av de veckovisa tidningarna "Jump".

Från de första kapitlen

På vägen till skolan ville huvudpersonen köpa en födelsedagspresent till sin grannflicka. Han drogs / kallades till en smyckenbutik, där han hittade ett stort armband med en enorm diamant och en svart sten. Han hade inte tillräckligt med pengar så butiksägaren sålde honom bara armbandets diamantdel. Efter att han gick, kom svarta skuggor ut ur den svarta stenen, dödade butiksägaren och brände ner butiken.

I skolan ville en av huvudkaraktärens skolkamrater se armbandet och sätta det på huvudkaraktärens arm, och armbandet smälte fast på armen. Han fick en annan gåva till flickan (en delfinring) och hon accepterade den med glädje. Den adopterade bror till flickan är det typiska snygga utseendet, bra betyg, idol för alla tjejer. Han var oerhört avundsjuk på att flickan valde delfineringen framför diamantringen han gav henne. Han drogs / kallades också till samma smyckenbutik, nu bränd till aska.

Den svarta stenen kastade sig in i hans öga och smälte samman med den.

Diamanten har ljusets kraft och kan ge ut ljus och värme. Den svarta stenen har kraften i skugga och löser upp allt som skuggan vidrör.

Exempel: Den avundsjuka bror kastade en skugga på en balk på en byggkran, åt bort stödet och släppte kranen på huvudpersonen. Huvudpersonen rörde den fallande kranen och smälte den som godis.

Senare i berättelsen

Det finns ett jadehalsband som kan kommunicera med växter. En månsten som ger varulvliknande förmåga. En rubin som manipulerar gravitationen. En blå sten som läker och mer.

2
  • kan vi få svar på det här tack, det här låter som en cool manga: D.
  • @ibimon svarade. Jag glömde att säga att huvudpersonen tränar aikido, så titeln är relevant.

Hiseki Senki Stone Buster!

Tyvärr kan jag inte hitta en engelsk sammanfattning online. Om du läser kinesiska har Baidu Baike en kort sammanfattning. Manga serierades i Shuukan Shounen Magazine.

I volym 1 ägde följande händelser rum:

Svarta skuggor kom ut ur den svarta stenen, dödade butiksägaren och brände ner butiken.

Se sidan 34. Butiksägaren säger: "Min kropp löser sig?"

Den svarta stenen kastade sig in i hans öga och smälte samman med den.

Se sidorna 47–48.

Han fick en annan gåva till flickan (en delfinring) och hon accepterade den med glädje.

Se sidorna 101–102.

Senare i berättelsen:

Killen med ett jadehalsband som kan kommunicera med växter och vampyren med en rubin som manipulerar tyngdkraften visas båda i volym 3. Varulvkillen dyker upp i volym 2. Munken med en blå sten som läker visas i volym 4.

1
  • @ Gao Weiwei Tack, du har det :)