Anonim

Behärskade Ultra Instinct Goku OverPowers Jiren | Dragon Ball Super avsnitt 130 Engelska Dub

Vi vet att Super Saiyan, Super Saiyan 2, Super Saiyan 3, Super Saiyan God, Super Saiyan Blue, Super Saiyan Rage, Legendary Super Saiyan, Super Saiyan Berserker, Super Saiyan Evolution etc. är alla Saiyan-omvandlingar, de kan bara uppnås av Saiyans. Men hur är det med Ultra Instinct? Kan en människa, en Namekian, en frostdemon etc. uppnå det?

Svaret på denna fråga kan hämtas från några scener från avsnitt 110 av Dragon Ball Super:

  • Lord Beerus säger vilken transformation Goku kan ha gått igenom:

  • Lord Champa i chock efter att ha hört vad Beerus sa:

  • Högsta Kai insåg hur Goku rörelser kopplade till vad han visste:

  • Den högsta Kai tvivlar på Goku förmåga att nå den omvandlingen:

  • Gudarna pressas av Goku: s omvandling:

Allt detta skulle innebära att det inte är ett exklusivt Saiyan-drag eller transformation, utan en extremt kraftfull och svår förmåga som gudarna och andra Omega-nivåkämpar är kända för att använda.

2
  • 1 Och vi ser Whis fanboying i bakgrunden. Observera också att Ultra instinct är den teknik som Whis tränade Goku och Vegeta att använda, där varje kroppsdel ​​tänker och reagerar för sig själv. Wondercrickets svar gör ett utmärkt jobb med att påpeka det.
  • @Ryan: Sant. Jag tyckte att det var uppenbart nog från just den scenen att det inte var Saiyan exklusivt, eftersom frågan handlar om användbarheten av den tekniken.

Jag är inte särskilt intresserad av Dragon Ball-serien, men baserat på Ultra Instinct-wiki finns det tre individer som använder Ultra Instinct - Endast 1 av dem är en Sayian

Ultra Instinct ( Migatte no Gokui, lit. Key of Egoism) är ett mentalt tillstånd som används av Whis och hans lärjungar, Beerus och Goku.

Enligt varje enskild wikis är Whis av Angel race, Beerus är av Beeru's Race och Goku av Sayian race. Att se hur förmågan är ett mentalt tillstånd hos individen är det mycket möjligt att andra raser också kan uppnå denna förmåga - även om förutsättningarna inte är helt tydliga, inte ens för Goku

Det är inte helt klart hur denna form uppnås, inte ens för Goku själv.

Men denna förmåga är uppenbarligen också extremt svår att bemästra, även för gudar

Det är ökänt bland de högsta Kais och förstörelsens gudar för att det är extremt svårt att bemästra, även för gudar. Goku uppnår detta tillstånd under Power of Tournament

1
  • Jag är inte säker på hur nödvändigt det är, men en liten förbättring kan vara att notera att de 3 är de enda bekräftade användarna av ultra instict, men inte nödvändigtvis de enda som kan använda den. Det finns 12 universum, och troligtvis kan alla 12 änglarna i dem (Whis ingår) förmodligen använda den, och flera av gudarna för förstörelse (Beerus inkluderad) kan förmodligen också till viss del använda den. Exklusive de högre rankade individerna. Dessa 3 är bara de enda 3 vi har direkt bevis på att den används, bara Goku i anime, Beerus i mangan (nämns också i båda) och Whis i båda.