Anonim

Kråkor - tomten i dig

jag har tittat Kaichou wa Maid-sama! anime och läs mangan.

Det finns ett skott Yukiochimura ni Ojousama! där Misaki och Takumi har barn. När jag läser det, tror jag att det handlar om någon form av detektiv och utredning. Men jag förstår inte ens historien.

Låt någon läsa berättelsen, vänligen förklara den för mig.

1
  • Har du läst handlingen på wikien?

Yukiochimura ni Oujosama! är i grunden en crossover-epilog från 2 av Hiro Fujiwara-senseis verk som är Kaichou wa Maid-sama! och Yuki wa Jigoku ni Ochiru no Ka (Går Yuki till helvetet?).

Om du försöker läsa handlingen eller sammanfattningen från Wikia är det 100% chans att du fortfarande är förvirrad. Varför? Tja, du kanske vill läsa den andra mangan om du vill veta hela historien och få den känslomässiga investering som Hiro-sensei satte där. Du förstör i princip dig själv för Yuki wa Jigoku ni Ochiru no Ka manga om du läser crossover först.


Men om du fortfarande vill ha en förklaring om hela historien om denna specialutgåva, behöver du en snabb historia för den andra mangan:

Killen, den svarthåriga gymnasiet som talar engelska också den nyligen överförda triplettens klasskamrat du såg, han är Takaya. De 5 andra personerna som du såg senare i kapitlet är hans vänner och den blonda servitrisen är hans tjej. Lång historia kort, killen offrade sig själv för sin by (Mutsuji Village) och sina vänner. Han dog för 16 år sedan. Den killen återföddes som ett spädbarn direkt efter hans offer. Hans minnen är fortfarande intakta och bestämmer att han är tillräckligt gammal för att vara med dem igen i byn. Det är hela förutsättningen.

Under tiden har vi Usui och Misakis barn: Usui Sara och Usui Rui.

Historien börjar när familjen på fyra åkte till Kyoto.Usui och Misaki om än motvilliga, låt dessa chibis på egen hand medan de är på en date med en slags affär som Rui ständigt kommunicerar med sina föräldrar.

Sara är rastlös. Flickan hatar vardagliga saker, är en enorm mystisk nörd och önskar att något spännande händer istället (förmodligen är Kyoto ett japanskt mysterium i hennes ögon).

Sedan snubblar de in i "Enma-kun's Lodge", en butik där maskoten i byn Mutsuji finns i staden. Där mötte de trillingarna. De ser tripletterna som kämpar med utländska besökare på grund av deras brist på engelsktalande förmåga, och Sara slutar tänka att hon kan göra något intressant genom att hjälpa dem. Hennes ögonblick stal dock av Takaya. Ja, Takaya (den tidigare döda killen Takaya).

Sara känner att något stängs av med Takayas atmosfär. Takaya bestämmer sig för att hjälpa trillingarna med deras "Resa till Enma-kuns hemstad, en dagstur till byn Mutsuji". Det var då Sara sa "Jag hittar äntligen något intressant" och tvingar därmed Rui att gå ut på sin mystiska resa som både Holmes och Kindaichi mot den mystiska byn Mutsuji.

Efter att ha sett Takayas interaktion med tripplarnas tvilling yngre systrar bekräftar Sara högt för sin bror att hon tycker att Takayas aura är misstänksam och känner att det finns incidenter i byn Mutsuji, medan hennes bror klagade på hennes karaktärsinkonsekvenser.

När du anländer hittar du platser som är ett påskägg för den andra mangan, eftersom Sara känner av Takayas tråkiga aura medan de är på sightseeing. gruppen anlände till en grotta (de japanska läskiga grottorna), och Saras mystiska sinnen gick överbord, sade Takaya då "Jag undrar ... Det är möjligt, är det inte? För att det finns ett lik eller två." (är både retande Sara och subtilt antyder manga trivia)

Takaya frågar sedan om de vägar som trillingarna förklarar om bybor tror att det finns en gud som bor i grottan som skyddar Mutsuji. Tripletterna önskar sedan att de tar en paus och stannar vid Mutsujis berömda lokala kafé, medan Sara å andra sidan adresserar skamlöst att Takaya har någon form av hämndplott och försöker förhöra honom. Takaya sa rakt på sak att han inte har något sätt att spela med sin plot och säger att han är här för att träffa sin flickvän.

Sara blir deflaterad och helt avskräckt av uppenbarelsen att hennes 'mystery-resa' i själva verket bara var en romantik eller fantasihistoria. Därefter fortsätter gruppen till det ökända caféet Mutsuji efter att ha säkrat sittplatser i kaféet via telefon.

1
  • 2 Välkommen till A&M. Till skillnad från ditt vanliga forum försöker vi hålla sakerna professionella och till punkten, aka, konkreta svar. Jag ändrade ditt svar något för att omfatta dessa standarder. Men om du känner att någon viktig information går förlorad kan du lägga till den igen. Men innan du gör, ta dig lite tid att ta vår tur för att bekanta dig med våra Q & A-standarder. Än en gång, välkommen;)