Anonim

Taylor Swift & Tegan och Sara Performing \ "Closer \" (LIVE AT STAPLES CENTER 20 AUGUSTI, 2013)

När Luffy var ung, räddade Shanks honom från Lord of the Coast, som nästan åt Luffy. Detta kostade Shanks hans arm. Sedan ser vi att Lord of the Coast fortfarande bor i området 10 år senare.

Varför hanterades inte denna farliga havskung av Shanks eller Garp under denna tid?

Det här är lite konstigt, men av samma anledning får haj eller björn leva i den verkliga världen. The Lord of the Coast inte bara bett Shanks arm och skrämde Luffy, han dödade och åt Higuma banditen, och förmodligen andra också. Men eftersom han bor i vattnet är han inte lätt att hitta och döda, och varken Garp eller Shanks är den typen som vill sätta Luffy i en helt skyddad miljö.

Även om någon hittade och dödade Lord of the Coast, har de knappast gjort havet säkert för barn, det finns många andra Sea Kings och havsdjur där ute, och det är till och med möjligt att Lord of the Coast faktiskt gjorde Foosha Byn lite säkrare genom att ibland äta några obehagliga pirater på väg till ön.

Det är också värt att notera, Luffy dödade nästan säkert inte Lord of the Coast, bara slog honom ur vägen och gick vidare. Han är nog fortfarande i området och traumatiserar eller dödar besättningarna på andra småbåtar.

1
  • men luffy är inte så långt från byn när han attackerade av den. Jag undrar hur många bybor som försöker segla, eller nyfikna barn som leker blev ätna av det.